Haberler

İki Amca Oğlunun Kaderi Bayram Otelinde Buluştu

Van'da 9 Kasım'da meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depreme Bayram Otel'de yakalanarak yaşamını yitiren 36 yaşındaki Oğuz Yüce, memleketi Sivas'ın İmranlı ilçesinde toprağa verildi.

Van'da 9 Kasım'da meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depreme Bayram Otel'de yakalanarak yaşamını yitiren 36 yaşındaki Oğuz Yüce, memleketi Sivas'ın İmranlı ilçesinde toprağa verildi. Yüce'nin aynı otelin enkazında kalan yakınlarını bırakmak için Van'a gittiği belirlendi. Aynı yerde eşiyle birlikte yaralı kurtarılan amcasın oğlu Gökhan Yüce de tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.

Van'ın Erciş İlçesi'nde 23 Ekim'de meydana gelen 7.2'lik depremde İş Bankası'nda çalışan Gökhan Yüce ile vekil öğretmen eşi Esra Yüce'nin kaldıkları ev de hasar gördü. Bunun üzerine çift depremin şokunu atlatmak için bir süreliğine memleketleri Sivas'ın İmranlı İlçesi'ndeki ailelerinin yanına döndü. Bu süre içerisinde çalıştığı bankayla görüşen Gökhan Yüce tayinini Sivas'a aldırdı. İlçede bir süre kalan çift eşyalarını toplayarak temelli dönmek üzere Van'a giden otobüslerden yer ayırttı. Ancak, turizm şirketinin ayırt edilen koltukların biletini başkasına satması üzerine otobüse binemeyen çifti, ilçe merkezinde market işleten evli ve 2 çocuk sahibi Oğuz Yüce kendi otomobiliyle Van'a götürmeye karar verdi. Gökhan Yüce'nin amca oğlu olan Oğuz Yüce, çifti otomobiliyle Van'a götürdü. Erciş'teki evleri kullanılamaz halde olduğu için çift sağlam olduğu düşüncesiyle otelde kalmaya karar verdi. Gökhan-Esra Yüce çiftiyle birlikte amca çocukları Oğuz Yüce'de 9 Kasım günü saat 20.00 sıralarında Bayram Otel'e giriş yaptı. Otele girdikten yaklaşık 1.5 saat sonra meydana gelen 5.6'lık depremde otel çöktü. Otel enkazında kalan Esra Yüce ile eşi Gökhan Yüce aralıklarla yaralı olarak kurtarıldı. Ancak Oğuz Yüce'nin cesedine ulaşıldı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Van'dan ailesine teslim edilen Oğuz Yüce'nin cenazesi karayolu ile İmranlı İlçesi'ne getirildi. İlçe Devlet Hastanesi morgundan bu sabah alınan cenaze Merkez Çarşı Camisine getirildi. Öğlen namazı sonrası cenaze buradan alınarak ilçe meydanına götürüldü. Cenaze namazına İmranlı Kaymakamı Ömer Dağdeviren, Erzincan Refahiye Kaymakamı Yusuf Karaloğlu, İmranlı Belediye Başkanı Ali Dursun Yurttaş, yakınları ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı. Helallik alınmasından sonra omuzlarda taşınan cenaze ilçe mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.

İLKİNİ ATLATTI, İKİNCİDEN KURTULAMADI

Bayram Otel enkazından 10 Kasım sabahı yaralı olarak kurtarılan Gökhan Yüce, eşiyle birlikte Elazığ'a gönderilerek tedavi altına alındı. Ancak 2 gündür süren çabalara rağmen Gökhan Yüce de bu sabah yaşamını yitirdi. Erciş'te 7.2'lik ilk depremin şokunu yaşayan Gökhan Yüce, terk ettikten sonra eşyalarını almak için tekrar döndüğü kentte daha güvenli olacağını düşündüğü otelde ikinci depreme yakalanınca bu kez hayatını kaybetti. Yüce'nin cenazesinin de yarın İmranlı İlçesi'ne getirilerek burada toprağa verileceği belirtildi.

GEÇEN YIL EVLENDİLER

Gökhan Yüce'nin eşi Esra Yüce ile geçen yıl evlendiği ve 1 yıllık evli oldukları belirtildi. Çiftten geriye evlilikleri sırasında çekilmiş düğün fotoğrafları kaldı. Enkazdan yaralı çıkarılan ve Elazığ'a götürülerek tedavi altına alınan eşi Esra Yüce'nin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. - Sivas / İmranli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak? Derbi ne zaman, hangi gün? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri gerçek hayatta kim? Özge Özacar kimdir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title