Haberler

İkbal Gürpınar Gaziantepli Kadınlar İle Buluştu

Güncelleme:

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Etkinlikleri Kapsamında Ünlü Program Sunucusu İkbal Gürpınar'ı, Sevenleriyle Buluşturdu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında ünlü program sunucusu İkbal Gürpınar'ı, sevenleriyle buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar salonunda gerçekleşen programa Gaziantepli kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Program öncesi konuklara Umut Anne Merkezindeki kadınların hazırladığı el emeği rozetler ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Asım Güzelbey'in "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kutlama mesajı dağıtıldı. "Bir Kadın Beş Kimlik" adlı bir program sunan Gürpınar, seslendirdiği şiirlerle konuklara duygu dolu anlar yaşattı.

Gaziantepli kadınlara şiddete hayır, düşünce orucu ve mutlu olmanın yolları konulu bir söyleşi yapan Gürpınar, Hayatta haklılığın mutlu olmak anlamına gelmediğini mutlu ve huzurlu bir hayatın en önemli aktörlerinin kadınlar olduğunu söyledi. Emre Ermiş'in de şarkılarıyla renk kattığı programda İkbal Güpınar şiirleri ve sohbetiyle Gaziantepli kadınlara unutulmaz dakikalar yaşattı.

İkbal Gürpınar, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'i makamında ziyaret ederek Gaziantep'e davet edilmelerinden dolayı teşekkür etti.

Sohbet ve dinleti programının sonunda Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz, İkbal Gürpınar'a Gaziantep'e özgü bakır tabak hediye etti. Marangoz, okuduğu şarkılardan dolayı Emre Ermiş'e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title