Haberler

İkbal’den Pelican Mall AVM’de Yeni Restoran

İkbal, Geleneksel Lezzet Tutkunlarına Pelican Mall AVM'de Açtığı Yeni Restoranıyla Ulaşacak.

Et ürünleri ve restoranlarıyla Türkiye'deki büyümesini sürdüren İkbal şimdi de Avcılar bölgesinde bulunan Pelican Mall AVM'de açtığı yeni restoranıyla, geleneksel lezzet tutkunlarına ulaşacak.

Pelican Mall AVM'de açılan yeni İkbal restoranı, müdavimlerine; kahvaltı alternatifleri, et ürünleri ve sulu yemek menüsünü ile 141 metrekare alanda, kendine ait yaklaşık 60 kişilik bölümde sunacak. İkbal'in bu yeni restoranı, özel menüleri ve profesyonel kadrosuyla her gün 10:00 – 22:00 arasında hizmet verecek.

1900'lü yıllardan gelen lezzet

1900'lü yıllardan bugüne uzanan bir öykünün sahibi olan İkbal, yemek kültürünü kurucuları Salim Usta'dan bu yana devam ettiriyor. Yemek sanatını Yıldız Sarayı'nda aşçı yardımcılığı yaptığı sırada öğrenen ve yemeklerinin şöhreti kısa zaman içinde büyüyerek geniş kitlelere yayılan Salim Usta'nın yarattığı bu geleneksel tatlar şimdi de İkbal Restoranları'nda aynı başarıyla devam ediyor.

İkbal, geleneksel yemekler için ortak lezzeti yakalayabilmek ve müşteriye en iyi tatları sunabilmek üzere aşçılarını, Afyon'da üç günlük bir eğitime de tabi tutuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title