Haberler

Iı. Abdülhamit Ölüm Yıldönümünde Anıldı

Sultan Iı. Abdülhamit Ölümünün 89. Yıldönümünde Mezarı Başında Anıldı. Anma Töreni Saadet Partisi Eminönü İlçe Gençlik Kolları'na Üye Yaklaşık 30 Kişilik Bir Grup Tarafından Gerçekleştirildi.

Sultan II. Abdülhamit ölümünün 89. yıldönümünde mezarı başında anıldı. Anma töreni Saadet Partisi Eminönü İlçe Gençlik Kolları'na üye yaklaşık 30 kişilik bir grup tarafından gerçekleştirildi.

Çemberlitaş Divanyolu'nda yapılan törende, Sultan Abdülhamit Han'ın hayatından kısa bölümler anlatıldı. Padişah Abdülhamit'in türbe önünde toplanan yaklaşık 30 kişilik grup adına Saadet Partisi Eminönü Gençlik Kolları Başkanı Osman Uçar açıklama yaptı.

Sultan II. Abdülhamit'in ölümünün 89. yıl dönümünde mezarı başında dua ve rahmetle andıklarını söyleyen Uçar, Abdülhamit'i gerçek manada anlamaya çalışmak, verdiği mücadeleyi tebrik ve teyit etmek için toplandıklarını söyledi.

"Onlar ki 4 kıtaya dinimizi, bayrağımızı, adaleti ve şefkati götürdüler. Onlar gittikleri yerlere savaş, çatışma, kaos ve işkence değil, barış ve huzur götürdüler diyen Uçar, Bu muhteşem neslin torunları olduğumuz için ne kadar övünsek azdır şeklinde konuştu.

Aynı maneviyat ve şuur ile bağlılıklarını ilan etmek için toplandıklarını dile getiren Uçar, "Hepimiz Abdülhamit'iz" dedi.

Açıklamanın ardından grup Sultan II. Abdülhamit'in türbesinde Kur'an-ı Kerim okuyup dua etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title