Haberler

İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kahvaltı Düzenlendi

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’in eşi Emine Şahin, Selçuk Üniversitesi’nde öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kahvaltı programı düzenledi.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin'in eşi Emine Şahin, Selçuk Üniversitesi'nde öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kahvaltı programı düzenledi.

Keykubat Köşkü'nde düzenlenen programa, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Mustafa Şahin'in eşi Emine Şahin, Rektör Yardımcılarının eşleri, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Ablası Ayşe Çalık, Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar'ın eşi Pınar Şahar, AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı'nın eşi Yaşar Ağralı, Hayırsever Aynur Kasabalı, öğretim üyeleri ve eşleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Emine Şahin, "Sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde gönüllere hizmet aşkıyla dolu arkadaşlarımızın ve hayırseverlerimizin 'hizmet nimettir' anlayışıyla hareket ederek hazırladığı bu ve benzeri etkinlikler bizleri son derece mutlu etmektedir. Günümüzde giderek önemi artan sosyal sorumluluk olgusu hem bireylere hem de kurumlara önemli sorumluluklar yüklemektedir. Şahsi gayretler elbette önemlidir. Ama birçok elin ve gönlün birleşmesiyle ortaya çıkacak sinerji hiç şüphe yok ki daha çok etkili ve faydalı olacaktır. Peygamber Efendimiz bir hadis-i şerifinde 'İnsanların en hayırlısı başkalarına yararlı olandır' diye buyurmuştur. İşte bugün bu nedenle buradayız. Eminim ki biz de bugün burada son derece anlamlı bir oluşumun temellerini atacağız. Katılımınız ve anlamlı katkılarınız için hepinize en kalbi duygularımla teşekkür ederim" diye konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ablası Ayşe Çalık ise, "Gerçekten çok güzel bir etkinlik. Sayın Rektörümüz ve Emine Hanım adına hepinize teşekkür ederim. Sizleri kalbimde hissediyorum, her zaman yanınızdayım. Üniversitemizin tüm üyelerini çok seviyorum" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Selçuk Üniversitesi Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı öğretim üyelerinin düzenlediği müzik dinletisi eşliğinde kahvaltıya geçildi. Kahvaltı sırasında çekilişler düzenlendi ve sponsorların katkılarıyla hediyeler verildi. Kahvaltıdan elde edilen gelir, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacak. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Üniversitesi Ahmet Davutoğlu Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title