Haberler

İhtiyaç Sahibi Aile Yeni Evine Kavuştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Tavşantepe Mahallesi’nde yaşayan ihtiyaç sahibi aileye prefabrik ev inşa etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Tavşantepe Mahallesi'nde yaşayan ihtiyaç sahibi aileye prefabrik ev inşa etti.

İhtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Tavşantepe Mahallesi'nde yaşayan Karadaş ailesine yardım elini uzattı. Oturulamayacak durumda olan evlerinde incelemeler yapan Büyükşehir ekipleri, yapılan çalışmalar sonrasında, Karadaş ailesine 42 metrekarelik bir prefabrik ev tahsis etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na çok teşekkür eden anne Güneş Karadaş, "Evi olmayan ve evi kötü durumda olan birçok vatandaşımız var. Biz de böyle bir evde yaşıyorduk. Çocuklarım da çok mutsuz idi. Allah Razı olsun Büyükşehir Belediyemizden. Artık çocuklarım ve biz hayata daha mutlu bakacağız. Bizim gibi ihtiyaç sahiplerinin yalnız olmadığını görmek çok önemli" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli genelinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların, 41 kart uygulamasıyla gıda ve giyim gibi birçok ihtiyacını karşılıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya büyük önem veren Büyükşehir, barınma acısından da yardımda bulunuyor. Eskimiş ve oturulmayacak durumda olan yapılar, başvuru sonrası yapılan inceleme sonrasında aile üyelerinin sayısına göre prefabrike olarak inşa ediliyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title