Haberler

İhsanoğlu'nun Eşinden Erdoğan'a: Söyleyecek Laf Bulamıyorum

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun eşi Füsun İhsanoğlu, Erdoğan'ın eleştirilerine çok üzüldüğünü belirterek "Söyleyecek laf bulamıyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun eşi Füsun İhsanoğlu, Başbakan Erdoğan'ın eleştirilerine üzüldüğünü ve yıllardır Erdoğan ailesi ile görüştüklerini belirterek "Söyleyecek laf bulamıyorum" dedi.

Seçim kampanyası boyunca Erdoğan'ın eşi İhsanoğlu'na yönelik ithamlarını Hürriyet'ten Şükrü Küçükşahin'e değerlendiren Füsun İhsanoğlu şunları söyledi:

"ERDOĞAN AİLESİ İLE DÜZENLİ BİR DOSTLUĞUMUZ VAR"

"Böylesini beklemiyordum. Ben önemli siyasetçilerin çıktığı bir aileden geliyorum. Buna rağmen kullanılan dili yadırgıyorum, anlayamıyorum, söyleyecek laf bulamıyorum. Bugün Türkiye en önemli makamı için, devletin en üst kademesi için bir seçim yapıyor. Bu makama uygun, nezaketi hiç eksik etmeyen, onun kurallarına çok uygun bir dil kullanmalı, her konuda buna dikkat etmeli. Bizim Sayın Erdoğan Ailesi ile düzenli bir dostluğumuz var. Kendisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan bu yana gelen bir dostluk bu. O günlerden bu yana çok beraber olduk. Ne değişti anlamış değilim. Biz yine aynı insanlarız, saygıda kusur etmiyoruz. Bizim aldığımız aile terbiyesi de bunu gerektirir. Her gün duyduğum sözler karşısında üzülüyorum.”

"BÖYLE BİR SÖYLEM BEKLEMİYORDUM"

Füsun İhsanoğlu, Emine Erdoğan’ın bu konuda ne düşündüğü konusunda bir fikri olup olmadığı yönündeki soruyu ise susarak ve yüz mimikleri ile üzüntü ima ederek yanıtlamadı. İhsanoğlu sözlerini “Dediğim gibi ben böyle bir söylem beklemiyordum, üzgünüm” diyerek tamamladı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

NECO:

TÜRKİYE''DE DAMDAN İNME 70''LİK DEDE İŞ YAPAMAZ YA HER GİTTİĞİ YERDE ELİNE BİRŞEYLER TUTUŞTURUYORLAR HER KESİME YARANAYIM DERKEN HEPSİNDEN OLACAK ANLAŞILAN BU YAŞTAN SONRA ŞAMAR OĞLANI OLACAK BU YAŞINA KADAR GİRMEMİŞSİN SİYASETE DAHA DA GİRME GİT EMEKLİLİĞİN TADINI ÇIKAR

12
47
yanıtYanıtla
bilegdfgd@hghfgh.com:

yaw etmeyin tutmayın adam iki laf etmiş burnundan getirmişssiniz bari türkiyenin karizmasını düşünün rty sevmiyorsanız

yanıt0
yanıt0
taze-ithal:

bu sözü kocanı ithal edenlere söyle''yazık ettiler adama kendi oyunlarına alet ettiler''

13
44
yanıtYanıtla
selin:

Ben Abdullah Gül ve ailesini gerçekten çok beğeniyordum. Ama Tayyip ve ailesi köşke yakışmayacak bir aile ve oyum kesinlikle Ekmel beye...

43
11
yanıtYanıtla
recep kaya:

siyaseti monşerlikle karıştırmayın hanım efendi

10
43
yanıtYanıtla
yorumcu x:

BİZLER KİMİN KALİTELİ OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ, KÜLTÜR SAYGI GÖRGÜVE ÇANKAYA SİZLERE YAKIŞIR, YOLUNUZ AÇIK OLSUN.

43
8
yanıtYanıtla
Abdim@m.m:

Erdogan iktidari için 50 yillik dostlugunu çöpe atmis adamdir. Aile iliskisi de neymis

40
7
yanıtYanıtla
hesapta kartvizitleri islam ama:

Halbuki islamda farzdan sonra vacip sonra sünnet sonra müstehap sonra da EDEP gelir, Dindar olan edepsiz olamaz

26
4
yanıtYanıtla
abdullah yiğit:

beyler ahlaklı,iffetli kişi söyleyecek şey bulamaz,yalancı,iffetsiz,kişi sallar,siz kararınızı verin.

22
7
yanıtYanıtla
TENCERE YUVARLANMIŞ...:

AMANIN NAPSAK NE ETSEK LAF BULAMIYORMUŞ BİR LAF BİZ BULSAK OLURMUKİ SİZ ONU SÖYLESENİZ ŞİMDİ SİZ ONUDA BEGENMESSİNİZ YOKMU BU BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ YÜZYILIN OLAYI PATLADI ŞİMDİ

4
24
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title