Haberler

İhsan Şurdum 'İZ' Sergisiyle F Sanat Galeri'de

Yıllarını resim sanatına adamış, gizemli kalmış usta sanatçı İhsan Şurdum'un resim sergisi Nişantaşı'nda F Sanat Galeri'de sanatseverlerle buluşuyor.

1949 yılından bugüne birçok karma sergiye katılan, eserleri başta müze koleksiyonları olmak üzere birçok özel koleksiyonda bulunan uzman restoratör ve ressam İhsan Şurdum'un resim sergisi İyilik İçin Sanat Derneği'nin desteğiyle 7 Şubat Çarşamba günü F Sanat Galeri'de sanatseverlerle buluşuyor.

Haşim Nur Gürel İhsan Şurdum için "Sığ Sularda Sanat ve Siyaset" adlı kitabında şöyle bahseder: "Titiz bir pentür ustalığı'nın peşinde, en yetkine ulaşabilmeyi kovalarken resmini tanıtmayı ikinci plana attığından veya belki de 'özelliği saklılık olan bir resmin' gizemli 'saklı ustası' olma rolünü benimsediğinden kendini bunca yıldır geri planda tutmayı başarmış usta bir ressam" der, İhsan Şurdum'a. 7 Şubat'ta açılışı olacak bu sergi ile bu gizemli kapıyı, İyilik İçin Sanat Derneği ile birlikte sanatseverlere açıyoruz.

7 Şubat – 24 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan İhsan Şurdum'un resim sergisinden elde edilecek gelirin bir bölümü genç sanatçıların eğitimini destekleyen projeler üreten İyilik İçin Sanat Derneği'ne bağışlanacak.

İyilik İçin Sanat Derneği; Türkiye'de sanat ortamının gelişimine katkıda bulunmak, genç sanatçıların eğitimini desteklemek, uluslararası platformlarda Türkiye'nin sanatçılarıyla yer almasını sağlamak amacıyla hiçbir maddi menfaat beklentisi olmayan sanata gönül vermiş kadınların öncülüğünde kurulmuştur ve faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title