Haberler

İhsan Güvenç Büyüledi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen Ramazan Şenlikleri sona erdi.

Ramazan Şenliklerin son gününde sahne alan ünlü sanatçı İhsan Güvenç 100. Yıl Kültür Parkı Amfi Tiyatro alanını dolduran hemşerilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Türk Sanat Müziği ve türkülerden oluşan bir repertuar seslendiren sanatçı, alanı dolduran binlerce Gaziantepliyi kimi parçasında geçmişe götürdü, kimi parçası ile coşturdu. Antep yöresine ait birbirinden güzel türkülere eşlik eden izleyiciler, hareketli parçalarda halay çektiler.

İhsan Güvenç, 'Gaziantep memleketim olması hasebiyle gönlümün tahtında oturuyor, benim için yeri tartışılmaz. Antepli hemşerilerimizin karşısında sahne almak benim için ayrı bir onur. Beni sizlerle buluşturduğu için Büyükşehir Belediye Başkanım Dr. Asım Güzelbey'e ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konser sonunda Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sema Marangoz, sanatçı İhsan Güvenç'e ve Geleneksel Gösteri Sanatları Topluluğu yönetmeni Sinan Bengier'e teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title