Haberler

İhracatın Yıldızlarına Ödül

Bursa’ya yatırımlarıyla değer katan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘2015 İhracatın Yıldızları Ödülleri Töreni’nde, üreticilerin Bursa’nın gururu olduğunu söyledi.

Bursa'ya yatırımlarıyla değer katan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, '2015 İhracatın Yıldızları Ödülleri Töreni'nde, üreticilerin Bursa'nın gururu olduğunu söyledi.

Bursa Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) bünyesindeki Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB) ile Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği'nin (UTİB) olağan mali genel kurullarının ardından UİB hizmet binasında düzenlenen törenle '2015 İhracatın Yıldızları Ödülleri' sahiplerini buldu. Törende öne çıkan üreticilere ödüllerini veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Üreticiler, gururumuzdur. Üreticiler olmasa bu şehrin, bu ülkenin ilerlemesi mümkün olmaz. Marifet iltifata tabidir. Zorluklarla başa çıkan tüm üreticilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Türkiye'nin büyük hedeflerinin olduğunu vurgulayan Başkan Altepe, "Türkiye hızla gelişiyor. Bursa, ülkedeki en hızlı değişimi ve gelişimi yaşayan kent. Bursa, İstanbul ile birlikte üretimde Türkiye'nin lokomotifi durumunda. Bu noktada bizler de kendi hedeflerimiz doğrultusunda, Ar-Ge ve inovasyonu geliştirmek, her gün yeni markalar ve yüksek katma değerli ürünleri üretmeyi önemsiyoruz. Bursa ve Türkiye herşeyi yapacak güçte" diye konuştu.

Bursa'nın Avrupa'nın tercih ettiği bir ülke haline geldiğini ifade eden Başkan Altepe, Bursa'da her alanda kalkınma için kentin tüm değerlerini öne çıkarma çabasında olduklarını sözlerine ekledi.

Başkan Altepe, konuşmasının ardından, tekstil ve hazır giyim ihracatlarında birinci olan Yeşim Satış Mağazaları ve Tekstil Fabrikası'nın ödüllerini, Yeşim Tekstil CEO'su Şenol Şankaya'ya verdi. UHKİB Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Şankaya, 2014 yılında ihracatın ne kadar önemli bir rol oynadığını anlatırken, UTİB Başkan Yardımcısı Pınar Taşdelen Engin de sektörün küresel pazarda güçlü bir imaja sahip olduğunu vurguladı.

Hazır Giyim ihracatında ilk 10'a giren firmalar şunlar: Yeşim Tekstil, Öz Tekstil,Ges Tekstil, Mass Konfeksiyon, Savcan Tekstil, EDT Hazır Giyim, Low Profile, Küçükçalık, Teknik Malzeme, Toyota Boshoku.

Tekstil ihracatında ilk 10'a giren firmalar: Yeşim Tekstil, Ges Tekstil, Zorlu, Fistaş, -SMS Konfeksiyon, Küçükçalık, Bursalı, Dina Vanelli, Özdilek, İlay. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Yeşim Tekstil Recep Altepe Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title