Haberler

'İhracat Uygulamaları ve Finansman Kolaylıkları' Semineri

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(tso) ve İhracatı Geliştirme Merkezi'nin İşbirliğiyle, İthalat ve İhracat Yapan Firma Yetkililerine Yönelik "İhracat Uygulamaları ve Finansman Kolaylıkları" Konulu Eğitim Verildi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) ve İhracatı Geliştirme Merkezi'nin işbirliğiyle, ithalat ve ihracat yapan firma yetkililerine yönelik "İhracat Uygulamaları ve Finansman Kolaylıkları" konulu eğitim verildi.

Samsun TSO Hizmet Binası 8. katında yapılan eğitim seminerinde Garanti Bankası Mevzuat Proje Müdürü Nihayet Durukanoğlu, ihracat ve ithalat yapan firma yetkililerine konu ile ilgili bilgi verdi.

Seminerin ilk bölümünde katılımcılara ulusal dış ticaret ve kambiyo mevzuatı, transferler, ihracat mevzuatı ve ihracat kredi sigortası konularındaki son gelişmeleri aktaran Nihayet Durukanoğlu, ikinci bölümde ise "Dış Ticarette Ödeme Şekilleri ve Akreditifler" konulu sunumuyla ödeme yöntemleri hakkında genel bilgi verdi.

(OE-SA) 22.05.2008 19:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title