Haberler

İhlâs Vakfı Hayırseverlerin Ramazan Yardımlarını İhtiyaç Sahiplerine Ulaştıracak

Yurt içi ve yurt dışında 43 yıldır birçok hizmete imza atan İhlâs Vakfı, hayırseverlerin Ramazan yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Yurt içi ve yurt dışında 43 yıldır birçok hizmete imza atan İhlas Vakfı, hayırseverlerin Ramazan yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Vakıf, bu sene yurtiçi iftar bedelini 12 TL, yurtdışı İftar bedelini ise 6 TL olarak belirledi.

Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve kurulduğu 1975 yılından bu güne yaptığı hizmetlerin karşılığında Bakanlar Kurulunun 'Kamu Yararına Çalışan Vakıf Statüsü verdiği' İhlas Vakfı Ramazan'da, Türkiye genelinde bulunan yurtları ve yurt dışındaki yurtlarında her gün dört bin civarında öğrenciye hayırseverlerin destekleri ile iftar sofraları kuracak.

İhlas Vakfı bu sene yurtiçi iftar bedelini 12 TL, yurtdışı İftar bedelini 6 TL olarak belirledi. Vakıf ayrıca, Afrika'da; Somali, Sudan ve Afganistan'da ihtiyaç sahibi, fakir, muhtaç, yetim ve öğrencilere hayırseverlerin yardımlarını ulaştırarak iftar sofralarında binlerce kişiye oruç açtıracak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye İhlas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title