Haberler

İhlas Koleji Öğrencilerinden Resim Sergisi

İhlas Koleji Öğrencilerinin Çalışmalarından Oluşan Resim Sergisi, Özel Marmara Evleri İhlas İlköğretim Okulu'nda Açıldı.

İhlas Koleji öğrencilerinin çalışmalarından oluşan resim sergisi, Özel Marmara Evleri İhlas İlköğretim Okulu'nda açıldı.

Açılışa, İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç ve Yakuplu Belediye Başkanı Şanver Çolak'ın yanı sıra öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, çok mutlu bir gün yaşadıklarını belirterek, "İhlas Eğitim Kurumları olarak sanata da destek vermekten büyük onur duyuyoruz. Resmi tatil başladı. Ancak biz ay sonuna kadar sosyal etkinliklerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Kurum olarak teknolojiye de büyük önem verdiklerini belirten Koç, "Okul öğretmenlerimize laptop bilgisayar hediye ediyoruz. Yaklaşık 200 çalışanımıza hediye ettiğimiz bu laptoplar ile globalleşen dünyada öğrencilerimize daha iyi eğitim vermeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer ise İhlas Eğitim Kurumları'nın geçmişten beri kaliteli ve düzeyli hizmeti ile dikkat çektiğini belirterek, "Ben de bu camia içinde bir süre bulundum. İhlas Eğitim Kurumları kaliteli hizmetini devam ettiriyor. Bugün hem sanata verdiği destekten dolayı hem de eğitimde teknolojiyi yakından takip etmesinden dolayı tebrik ediyorum" diye şeklinde konuştu. Konuşmasının ardından İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdür Hami Koç, Ata Özer'e teşekkür plaketi verdi.

Konuşmalar ardından açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafında kesildi. Sergiyi gezen Ata Özer, Hami Koç ve Başkan Şanver Çolak, öğrencilerin resimlerini beğendiklerini söyledi. 250 öğrencinin 150 yağlı boya tablosundan oluşan sergi, davetlilerin de beğenisini kazandı.

(DA-ÖFA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title