Haberler

İhh Simav Temsilciliği Açıldı

Kütahya'nın Simav ilçesi Belediye iş hanı'ndaki temsilcilik bürosunda düzenlenen açılışa, Kütahya AK Parti Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, İHH Kütahya Şube Başkanı Mustafa Yenipazar ve çok sayıda gönüllü ile Simavlı yardımseverler katıldı.

İHH Kütahya Şubesine bağlı Simav Temsilciliğine, Özkan Ginesar görevlendirildi.

Açılış konuşmasını yapan İHH Kütahya Şube Başkanı Mustafa Yenipazar, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı'nın (İHH) yaptığı yardım faaliyetlerinin çok önemli olduğunu belirtti. Yenipazar, " Bu anlamda Türkiye daha fazla gayret gösterdikçe bütün Dünya'da kendisine karşı olan saygının ve sevginin arttığına şahit oluyoruz. Bu gayretler ve hayırlar neticesinde milletimizin başına gelen çok büyük belaları kolay atlatıyoruz. Katılımcıların ve yardımseverlerin ramazan ayını kutluyorum, inşallah bu hareketin Simav'da en kısa bir sürede büyüyerek devam etmesini diliyorum" dedi. Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Simav İHH temsilciliği için büro tahsis ettiklerini ve ver zaman İHH'nın yanında olacaklarını ifade etti.

"Simav halkı yardımseverdir, bilinçlidir"

Açılışta konuşan Kütahya AK Parti Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, mübarek bir ayda, hayırlı bir faaliyetin içinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, İbn-i Haldun'un 'Coğrafya bir kaderdir' sözünü hatırlattı Nazlı, "Biz kaderimizi ve bu coğrafyada edindiğimiz sorumlulukları omzumuza yüklemişiz, aynı zamanda bu coğrafyanın verdiği bazı temel değerler var, merhamet, şefkat, adalet, yardımlaşma, iyilik yapma, paylaşma gibi özellikleri kuşanıyor, gönül coğrafyasına kadar uzanıyoruz. Yer yüzünde ne kadar mazlum, yetim ve darda kalmış varsa, gönüllü kuruluşlar ve İHH ile biz onların imdadına yetişmek için gayret gösteriyoruz. Bu gün Simav'da yapılan bu hayırlı faaliyet, bizleri mutlu ediyor. Simav halkı yardımseverdir, bilinçlidir. Gazze'de yapılan bahçeden, su çıkarılmasında Simav Belediyesi'nin yardımları olmuştu. İHH'nın yönetici ve temsilcilerine, gönüllülerine ve Simavlı hemşehrilerime teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İHH Simav Temsilciliği, Mehmet Ali Türkhan'ın yaptığı duanın ardından açıldı. (MEİ-EFE- - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Şükrü Nazlı Ak Parti Kütahya Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title