Haberler

İhh İnsani Yardım Vakfının Ramazan Ayı Yardımları

Bilecik'te, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından başlatılan "Kardeşliğimize hiçbir sınır tanımıyoruz" başlıklı kampanya kapsamında ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım yapılacak.

Bilecik'te, İnsan Hak ve Hürriyetleri ( İhh ) İnsani Yardım Vakfı tarafından başlatılan "Kardeşliğimize hiçbir sınır tanımıyoruz" başlıklı kampanya kapsamında ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım yapılacak.

Bilecik İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şemsettin Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyanın dört bir köşesinde ve Türkiye'nin tüm illerinde bağışçıların destekleriyle ihtiyaç sahiplerine ramazanın bereketini ulaştıracaklarını söyledi.

Bilecik'te 3 bin civarında vatandaşa ramazan ayında yardım yapacaklarını belirten Yıldırım, "Ramazan ayında bağışçılarımızdan gelen bağışlarla vatandaşımızın ve Ramazan Bayramı'nda da yetim çocuklarımızın yüzlerini güldüreceğiz. Kardeşliğimize hiçbir sınır tanımıyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Bilecik İHH Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title