Haberler

İhaneti Affeden Tuvana Türkay, Alper Potuk'la Sarmaş Dolaş Görüntülendi

Güncelleme:

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'tan kendisine ihanet ettiği gerekçesiyle ayrılan Tuvana Türkay, herkesi şaşkına çeviren bir karara imza attı.

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada, 1 yıldır birlikte olduğu ünlü oyuncu Tuvana Türkay ile ayrıldığını açıklamıştı.

TUVANA, İHANETİ AFFETTİ

Ayrılığın nedeninin ise ihanet olduğu iddia edilmişti. İddiaya göre Alper Potuk'un başka bir güzelle yakınlaştığını duyan Tuvana Türkay, affetmemiş ve ilişkiyi tek kalemde bitirmişti.

KÜLLERİNDEN DOĞAN AŞK

Tam herşey bitti derken geçtiğimiz akşam Fenerbahçe'de bir cafede çekilen bu görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Tuvana Türkay ve Alper Potuk'un samimi halleri aşklarının küllerinden doğduğunu gözler önüne serdi.


EVLENECEKLER Mİ?

İkiliye Tuvana Türkay'ın annesi Armağan Hanım'ın da eşlik etmesi 'ilişki evlilik yoluna mı gidiyor' sorusunu akıllara getirdi.

Alper Potuk, geçtiğimiz günlerde esmer güzelle yakalanmıştı;




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuvana Türkay Alper Potuk Magazin Haberler

500

Yorumlar (61)

George Best:

Para Para Para, Varlığı dert, yokluğu yara !

12
0
yanıtYanıtla
Baba vanga:

Efendim araştırma başlatmış kadının ölen iki cocuğuyla ilgili başbakanımız buna ancak gülerler kadın 4 senedir gitmediği yer aramadığı adalet kalmamış cccuklar ölmüş adam ölmüş araştırma başlatmış neyi suclayacaksın dikkate almayanlarımı ozaman lise ögrencisini koşarken vuran polise ceza versinler durduk yere cocuk öldü tecavüzcülere hırsızlara verin cezayı yok olay olduktan sonra infial yaratıyor sonrada soğutma calışmaları icin goygoy yapılıyor buraya niyemi yorum yazdım o haberin altı acılmıy

7
2
yanıtYanıtla
Sence ?:

Aşk (Para) herşeyi affeder mi ?

9
0
yanıtYanıtla
poyraz:

gariban olsa yüzüne bakmassın tuvana ama fıtbolcu oldumu işadamı oldumu peşinden koşarsınız . . . . .

8
0
yanıtYanıtla
12345:

YAPIŞ TUVANA YAPIŞ BÖYLE YAĞLI KAPI BULAMAZSIN. YATAKTA BAŞKA BİRİYLE YAKALARSAN YİNE SES ÇIKARMA Bİ DAHA BULAMAZSIN BENCE. HADİ KOLAY GELSİN.

7
0
yanıtYanıtla
Kim La bu:

bu kıza karşı olan sevgim şuan bitmiştir. Gerçekten tiksindim bu kızdan güzelliğini harcamış

7
0
yanıtYanıtla
TC SEVDALISI:

Ulan para nelere kádirsin bir bize denk gelmedin bu para anasını satıyım

7
0
yanıtYanıtla
misafir:

ATI ALAN ÜSTÜNE BİNMİŞ

6
0
yanıtYanıtla
Fenerbahçeli Komando:

alper potuk sen adam olsan özel araba tutmazsın seni gibi adamın ta . . . . delikanlıysan TSKDV VEYA ŞEHİT AİLELERİNE bağışla hainlik sadece dağa çıkmakla olmuyor cebim dolsun takılayım kafama göre. . . bu ülkede silahsız terörist çok bunu unutmayın. . . . bu da onlardan biri

1
4
yanıtYanıtla
fergerg:

ulan salatalık adamın para vermediğini hayır yardım etmediğini nerden biliyorsun sen ne kadar yardım ediyorsun kendini hesaba cek

yanıt0
yanıt1
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title