Haberler

İha Yöneticileri Afyonkarahisar'da

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, 5084 Sayılı Yatırımların ve İstihdamın Teşviki Yasası'nın "altın bir fırsat" olduğunu belirterek, "Afyonkarahisar dışından sermaye gelmesine bakılmadan, kendi öz sermayemizle yatırım yapmalıyız" dedi.

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Afyonkarahisar'a gelen, aralarında İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdür Yardımcısı Hamit Arvas ve İsmail Ballı'nın bulunduğu İHA yöneticileriyle görüşen Vali Haluk İmga, Türkiye'nin dünyanın, Afyonkarahisar'ın da Türkiye'nin merkezi konumunda bulunduğunu vurguladı. Afyonkarahisar'da gözle görülür bir potansiyel olduğunu, ancak bunun farkına varılamadığına dikkat çeken Vali İmga, "Bunun farkına varılması için çalışıyoruz. Bunun çabası içindeyiz. 5084 sayılı yasa gibi altın değerinde bir fırsat var. Afyonkarahisar dışından sermaye gelmesine bakmadan, kendi öz sermayemizle yatırım yapmalıyız. Afyonkarahisar'da çok güvenilir bir ortam var. Afyonkarahisarlı'lar da adımlarını sağlam atıyor. Önlerini görerek yollarına devam ediyorlar. Protestolu senet sayısı, Türkiye ortalamasının çok çok altında" diye konuştu.

SAĞLIK TURİZMİNİN ÖNEMİ Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya illerinin ortak kullanacağı Zafer Havaalanı'nda 2010 yılında uçuşların başlayacağını belirten İmga, "Havaalanı termal otellerin gelişmesi ve çoğalması açısından çok önemli. On binlerce kişi sağlık turizmi için Afyonkarahisar'a akacak" ifadelerini kullandı. İmga, kentte yürütülen KÖYDES ve BELDES çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

İHA Genel Müdür Yardımcısı Hamit Arvas ve İsmail Ballı, ajansın çalışmaları hakkında bilgiler verirken, İHA'nın habercilikteki başarısının önemine dikkat çeken İmga da, Türkiye'nin dört bir yanındaki İHA muhabirlerinin mesleklerini severek yapan başarılı gazeteciler olduğunu vurguladı.

Ziyarette, İHA Antalya Bölge Temsilcisi Cafer Eser, İHA Afyonkarahisar Temsilcisi Ata Gündüz Kurşun, İHA Pazarlama Servisi Müdürü Burak Varlık ve İHA Abone İşleri Sorumlusu Eyüp Şahin de hazır bulundu.

(MD-ATA-Y) 08.06.2008 11:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title