Haberler

İğneadalı Balıkçılar Boş Kasalarla Döndü

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesindeki balıkçılar, av yasağının sona ermesiyle açıldıkları denizden limana boş kasalarla döndü.

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesindeki balıkçılar, av yasağının sona ermesiyle açıldıkları denizden limana boş kasalarla döndü.

Av yasağının sona ermesine rağmen hava muhalefeti nedeniyle 2 Eylül'de "Vira Bismillah" diyebilen balıkçılar, Karadeniz'den umduğunu bulamadı. Limana dönmeye başlayan balıkçılar, umutlarını gelecek günlere bırakarak demir attı.

Balıkçı Günay Arapoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezona hava muhalefeti nedeniyle gecikmeli başlamak zorunda kaldıklarını söyledi. Yeni sezona heyecanla hazırlandıklarını belirten Arapoğlu, ancak hava şartları nedeniyle henüz balık avlayamadıklarını ifade etti.

Bu yıl denize umutlu açıldıklarını ancak umduklarını bulamadıklarını dile getiren Arapoğlu, büyük bir şaşkınlık yaşadıklarını aktardı.

Balıkçı İbrahim Derdil ise sezonun yeni başladığına dikkati çekerek, bu sezondan umutlu olduklarını kaydetti.

Yaklaşık 10 gün sonra balığın bollaşacağına inandığını dile getiren Derdil, vatandaşların ucuza balık yemesi için çaba harcadıklarını anlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Kırklareli Demirköy İğneada Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title