Haberler

Iğdırlı Şoförler Arasında 'Trafik Haftası' Etkinlikleri Kapsamında Bilgi Yarışması Düzenlendi

Iğdır'da Şoförler Arasında Trafik Bilgi Yarışması Yapıldı. 'Trafik Haftası' Etkinlikleri Kapsamında Yapılan Bilgi Yarışmasında Birinciliği 'Otobüsçüler' Grubu Kazandı.

Iğdır'da şoförler arasında trafik bilgi yarışması yapıldı. 'Trafik Haftası' etkinlikleri kapsamında yapılan bilgi yarışmasında birinciliği 'Otobüsçüler' grubu kazandı.

Iğdır Şoförler ve Otomobilciler Derneği'nin lokalinde yapılan trafik bilgi yarışmasına 'Otobüs, kamyon, minibüs ve ticari taksi' sürücüleri dörder kişilik grup halinde katıldı. Trafik bilgi yarışmasını Jandarma Trafik Şubesi timleri yönetti. Bir astsubay ve 2 uzman çavuş tarafından yürütülen bilgi yarışmasında birinciliği 'Otobüsçüler grubu' kazandı.

Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Selahattin Artantaş, "Bilindiği gibi 3-11 Mayıs tarihleri arasını trafik haftası olarak kutluyoruz. Bu süre içinde şoförlerimizin bilgilerini yenilemeleri açısından bilgi yarışması tertip ettik. Jandarma trafik timlerinden de yarışmayı yürütmeleri için ricada bulunduk. Yarışmaya katılanların dışında çok sayıda şoför esnafı da burada bulunarak yarışmayı izliyor ve sorulan sorularla bilgilerini tazeliyorlar. Bu yarışmada sorulan sorular gördüğünüz gibi astsubay arkadaş tarafından cevap bölümünde detaylı bir şekilde cevaplanıyor. Ben bütün şoförlerimize kazasız belasız yolculuklar dilerim" dedi.

Trafik bilgi yarışmasında birinci olan gruba 9 Mayıs'ta Kültür Merkezi toplantı salonunda düzenlenecek törenle birer Cumhuriyet altını verilecek.

(İA-BA-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title