Haberler

Iğdır Şampiyon Boks Galasına Doğru

Avrupa şampiyonu milli boksör Kaya: "Düzenlenecek boks gecesinde 6 yabancı boksör, 6 Türk boksörle karşılaşacak ve kıran kırana maçlar yapılacak"

Avrupa şampiyonu milli boksör Savaş Kaya, Iğdır'da düzenlenecek Şampiyon Boks Galasında 6 yabancı boksörün, 6 Türk boksörle karşılaşacağını ve çekişmeli maçlar yapılacağını söyledi.

Organizasyonu yürüten Kaya, kentteki bir restoranda düzenlenen iftarda, kent protokolü ve iş adamlarından destek istedi.

Boks gecesinin kentin tanıtımına katkı sağlayacağını vurgulayan Kaya, "Çok çekişmeli müsabakalar olacak. 6 farklı ülkeden şampiyon boksör kentimize gelecek. Düzenlenecek boks gecesinde 6 yabancı boksör, 6 Türk boksörle karşılaşacak ve kıran kırana maçlar yapılacak" dedi.

Kaya, organizasyonun maliyetli olduğunu ve bu konuda herkesin desteğine ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Burada herkesin elini taşın altına koyması lazım. Çok önemli bir organizasyon ve kentimizin tanıtımına da büyük katkı sağlayacak" diye konuştu.

Iğdır Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen de organizasyona valilik olarak gereken desteği vereceklerini anlattı.

Özmen, Iğdır halkının spora büyük ilgi duyduğuna ve önemli sporcular yetiştirdiğine işaret ederek, "Savaş da Avrupa şampiyonu oldu. Bu şampiyonlukların sayısını artırmak için biz de elimizden gelen desteği veriyoruz. Önceki organizasyonlardan daha iyi olacak ve biz de valilik olarak bu organizasyonu destekleme kararı aldık" diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu da organizasyona önem verdiklerini, bunu geleneksel hale getirmek istediklerini aktardı. - Iğdır

Kaynak: AA / Yerel

Iğdır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title