Haberler

Iğdır: Iğdır Valisi Halil Ulusoy'un Veda Ziyaretleri

- Son Kararname ile Merkeze Alınan Iğdır Valisi Halil Ulusoy, Yerel Gazeteleri ve Yaygın Basın Kuruluşlarının Temsilcilerini Ziyaret Ederek Veda Etti.

- Son kararname ile merkeze alınan Iğdır Valisi Halil Ulusoy, yerel gazeteleri ve yaygın basın kuruluşlarının temsilcilerini ziyaret ederek veda etti.

Basın kuruluşlarını ziyareti esnasında merkeze alınması ve Iğdır'da yaptıkları hizmetlerle ilgili açıklamada bulunan Ulusoy:" 16 temmuzda sayın Başbakanımız Iğdır'a geldiğinde arabada kendisine artık beni Iğdır'dan almalarını söyledim "dedi.

Bazı insanların kendisinin merkeze tayin edilmesinden sonra Iğdır'a hizmet etmediği gibi dedikodu yaydığı şeklinde duyumlar aldığını belirten Vali Halil Ulusoy, sözlerini şöyle sürdürdü:" Evet doğrudur. Bazı insanlara hizmetim olmadı. Fuhuş yapan, beyaz kadın ticareti yapan, yolsuzluk yapan bürokratlara hizmetim olmadı. Vatandaşa hizmeti dikkate almayan, cebini doldurmaya çalışan bürokratlara hizmetim olmamıştır. Ben Iğdır'dan ayrılırken de bunun mutluluğunu yaşıyorum" diye konuştu.

Vali Halil Ulusoy, Iğdır'dan ayrılırken bütün vatandaşlarla vedalaşmak istediğini ancak buna imkanı olmadığını belirterek:" Biz bütün Iğdırlılarla vedalaşmak isterdik. Ancak buna imkan yok, sadece sivil toplum kuruluşları, basın yayın organları ve resmi kurumlarla vedalaşma imkanı oldu. Şunun bilinmesini istiyorum. Bir Iğdırlı olarak aranızdan ayrılıyorum. Hiç kimseye kırgınlığım yoktur. Bu tayin ailevi ihtiyaçlardan dolayı isteğimiz doğrultusunda yapılmıştır. Gençlerin önünü açmak amacıyla yapılmıştır. Bir gün devlet bana bir makam ve bir görev verirse, bu görevim arasında Iğdır'a mutlaka hizmetimin dokunmasını arzulayacağım ve bunu seve seve kabul edeceğim. Kapım her zaman Iğdırlılara açık olacaktır. Yüreğim Iğdırlılarla olacaktır. Iğdırlıların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olacağım".

(İA-İRT-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title