Haberler

Iğdır'da Yol Verme Kavgası: 1 Ölü

Iğdır'da köprü üzerinde yol verme meselesi nedeniyle çıkan tartışmada Ali Arat, Muzaffer Yulu'yu kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Iğdır'da köprü üzerinde yol verme meselesi nedeniyle çıkan tartışmada Ali Arat, Muzaffer Yulu'yu kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Iğdır'da inşaat işiyle uğraşan Muzaffer ve Mustafa Yulu kardeşler, saat 21.00 sularında merkeze bağlı Özdemir Köyü'ndeki evlerine gitmek için motosikletle yola çıktı. Akyumak Köyü'ndeki su kanalı köprüsü üzerinden geçen motosikletli kardeşler ile otomobiliyle köprüde bulunan Ali Arat arasında yol verme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle 30 yaşındaki Ali Arat, evli ve bir çocuk babası 27 yaşındaki Muzaffer Yulu'nun kalbine bıçak sapladı. Araya giren 29 yaşındaki Mustafa Yulu'yu da yaralayan Ali Arat, daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Yoldan geçen bir kişi tarafından Iğdır Devlet Hastanesie kaldırılan Muzaffer Yulu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın şüphelisi Ali Arat ise jandarmaya giderek teslim oldu. Jandarma ekipleri olayın meydana geldiği köyde ve hastane önünde yoğun güvenlik önlemi aldı. - Iğdır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Iğdır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title