Haberler

Iğdır'da "Sıfır Atık Projesi" Etkinliği Başladı

Iğdır'da, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen "Sıfır Atık Projesi" kapsamında, protokol üyeleri ve öğrenciler çöp topladı.

Iğdır'da, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen "Sıfır Atık Projesi" kapsamında, protokol üyeleri ve öğrenciler çöp topladı.

Iğdır Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce ile öğrenciler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen proje çerçevesinde Tansu Çiller Caddesi'nde buluştu.

Ünlü çifti, Yikit ve beraberindekiler daha sonra atık konusunda farkındalık oluşturmak için Iğdır Valiliği önüne kadar yer alan güzergahtaki atıkları topladı.

Vali Ünlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde sürdürülen "Sıfır Atık Projesi"nin Türkiye genelinde bir farkındalık oluşturduğunu, bu kapsamda Iğdır'da böyle bir faaliyet başlattıklarını söyledi.

Ünlü, "Kutladığımız Cumhuriyet Bayramı'nın hemen arkasından bu projeyi başlattık. Gençlerimiz, kurum müdürlerimizle Iğdır'ı çok daha iyi yaşanılabilen şehir, çok daha temiz bir şehir haline getirmek için çalışma yürüteceğiz. Bu güzel etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çevrenin korunması ve temiz tutulması hususunda toplumun her kesimine önemli görevler düşmektedir." dedi.

Başkan Yikit ise dünyanın ve doğanın geleceği için herkesin geri dönüşüm konusunda duyarlı olması gerektiğini belirterek, bu kapsamda toplumsal farkındalık yaratılması gerektiğini söyledi.

Programa, çeşitli kurumların müdürleri, STK temsilcileri, gençlik liderleri ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Emine Erdoğan Iğdır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title