Haberler

Iğdır 2 Sağlık Bakanı Akdağ,"Terör Örgütünü Lanetlesinler"

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Iğdır Valisi Amir Çiçek'i ziyareti sırasında isim vermeden BDP'yi eleştirdi.yeteröre yönelik açıklamalarını sürdüren Bakan Akdağ, hükümet olarak yaptıkları çalışmaların terör örgütünü memnun etmediğini belirtti.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Iğdır Valisi Amir Çiçek'i ziyareti sırasında isim vermeden BDP'yi eleştirdi. yeteröre yönelik açıklamalarını sürdüren Bakan Akdağ, hükümet olarak yaptıkları çalışmaların terör örgütünü memnun etmediğini belirtti. Terör örgütünün açıkça lanetlenmesini isteyen Akdağ, "Biz üzülüyoruz, gibi muğlak kelime söylemesinler. Ortada bir terör örgütü var, açıkça lanetlesinler.Teröre karşı top yekun mücadele etmeliyiz. Birincisi kardeşliğimizi pekiştireceğiz. İkincisi İktidarı ile muhalefeti ile sivil toplum örgütü ile hep birlikte mücadele edeceğiz. Yanında duranlar büyük yanlış işleyenler kadar sorumludur. Umarım yanlışlarından dönerler. Siyasetle millete hizmet edenler terörle aralarına mesafe koymalıdırlar" dedi.

AKDAĞ "CİĞERİMİZ YANIYOR"

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kültür Sarayında Iğdır Üniversitesinin akademik yılı açılış törenine katıldı. Buradaki konuşmasında da teröre tepki gösteren Bakan Akdağ, "Ciğerimiz yanıyor. 'Hak istiyoruz' diye masum insanların kanı dökülür mü? Bizim kültürümüzde, ırkçılık, kavmiyetçilik yoktur. Birileri gençlerimizi ırkçılık üzerinden kandırıp dağa götürüyor. Bu şehirde 1000 yıldır Azer ve Kürt kardeşce yaşamıştır. Bunun için bu ırkçılığı ayaklarımızn altına alıp çiğnemeliyiz. Türkiye Cumhuriyeti'ne kim hainlik ederse bunların hakkından geleceğiz" dedi.

Bakan Akdağ, Melekli caddesinde yaptırılacak 250 yataklı devlet hastanesinin temelini attı. Bakan Akdağ, temel atma töreninde sağlık alanında yapılan çalışmalara değindi. AK Parti il başkanlığını da ziyaret eden Bakan Akdağ, teröre karşı birlik-beraberlik çağrısı yaptı. Bakan Akdağ, Iğdır Üniversitesi'nin Suveren köyü yakınındaki kampüs inşaatının temelini attı. Akdağ, tören sonrası karayoluyla Erzurum'a gitti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title