Haberler

İftarlık Gazoz" Filminin İzmir Galası Yapıldı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın "Gazoz Ustası Cibar Kemal" karakterini canlandırdığı "İftarlık Gazoz" filminin İzmir galası yapıldı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın "Gazoz Ustası Cibar Kemal" karakterini canlandırdığı "İftarlık Gazoz" filminin İzmir galası yapıldı.

Mavibahçe Cinemaximum sinemalarındaki galaya yönetmen ve senarist Yüksel Aksu'nun yanı sıra oyuncular Cem Yılmaz, Berat Efe Parlak, Okan Avcı, Yılmaz Bayraktar ve Ümmü Putgül katıldı.

Çok güzel bir Ege filmi çektiklerini söyleyen yönetmen Yüksel Aksu, bütün vatandaşları filmi izlemeye davet etti. "Bana kendi sahamda gol yedirmeyin. Öbek öbek aşiret aşiret sinemaya gidin" diyen Aksu, filmin İzmir gişesini takip edeceğini de sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından yönetmen Aksu ve oyuncular birlikte özçekim yaptı.

Yapımcılığını Muzaffer Yıldırım ve Elif Dağdeviren'in yaptığı film yarın vizyona girecek. "Her şey bir niyetle başlar" sloganını kullanan filmin görüntü yönetmenliğini Mirsad Herovic, müziklerini Yunanlı Evanthia Reboutsika yaptı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Cinemaximum Yüksel Aksu Cem Yılmaz İzmir Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title