Haberler

'İftarda Şehitlere Dua Gönderildi'

Beylikdüzü Kaymakamlığı ve Beylikdüzü Belediyesi'nin organize ettiği iftar yemeğinde şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi.

Yakuplu Sosyal Tesisleri'ndeki iftar yemeğinde Kaymakam Savaş Tuncer ve Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un misafirleri bu kez şehit aileleri ve gaziler oldu. Programda milletinin güven ve huzurun sağlanmasında olağanüstü emek veren askerleri hiçbir zaman unutmadıklarını dile getirerek, toplum adına minnettar olduklarını ifade etti. Konuşmasında Türkiye'nin çok güçlü bir devlet olduğunu belirten Kaymakam Tuncer, özellikle bu sıralar halkın birbirine daha çok kenetlenmesi gerektiğini söyledi.

BAŞKAN UZUN:ŞEHİTLİK ALLAH KATINDA EN YÜKSEK MERTERBE

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da konuşmasında şehitleri rahmet diledi ve onların emaneti olan aileleriyle birada olmaktan da son derece mutlu olduklarını ifade etti. Şehit ailelerinin tüm acılarını paylaştıklarını da dile getiren Başkan Uzun, her şeye rağmen acıların dinmeyeceğini ancak, şehitliğin gururunu hep birlikte yaşayacaklarını ifade etti.

Şehitliğin Allah katında en yüksek mertebe olduğunu dile getiren Başkan Uzun, birçok insanın ölümü şehitlik mertebesinde yaşamak için niyet ettiğini ancak, bu mertebenin herkese nasip olmadığını belirtti. Başkan Uzun, "Ben de ölümü, şehitlik mertebesinden yaşamak için niyet edenlerdenim. Allah, yüce kitabında 'Şehitlere ölü demeyin çünkü onlar ölü değildir' diyor. Evet, onlar ölü değildir ve aramızdalar!" diye konuştu.

İstanbul Muharip Gaziler Derneği Başkanı Emekli Kıdemli Albay Ahmet Kendigel de Şehit aileleri ve gazilerin huzur bulması için akan kanın durması gerektiğini dile getirdi.

Daha sonra protokolde bulunan Kaymakam Savaş Tuncer, Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük ve İstanbul Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Kendigel ile birlikte şehit aileleri ve gazilere karanfil dağıttı. Şehit aileleri ve gaziler de gösterilen ilgi ve iftar yemeği için teşekkür etti. İftar da ayrıca şehitlere dua da gönderildi.

Program sonunda ayrıca Kaymakam Tuncer, Somali'ye başlatılan yardım kampanyasında 100 bin lire ile ilk yardımı yapan Liman'daki Altaş firmasının sahibi Güldal Karadeniz'e teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
title