Haberler

İftarda Dualar Şehitler İçin

Yunusemre Belediyesi, Şırnak’taki helikopter kazasında şehit düşen 13 asker ile Diyarbakır’da teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen 3 askeri iftar sofrasında dualarla andı.

Yunusemre Belediyesi, Şırnak'taki helikopter kazasında şehit düşen 13 asker ile Diyarbakır'da teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen 3 askeri iftar sofrasında dualarla andı.

Yunusemre Belediyesi tarafından, Forum Magnesia Alışveriş Merkezi arkasındaki açık alanda düzenlenen iftar programında şehitler için Kur'an-ı Kerim okutuldu, dualar edildi. İftar öncesi alanı gezen Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Kazak Sanatçı Arslanbek Sultanbekov, vatandaştan yoğun ilgi gördü. İftarını vatandaşlarla birlikte açan Belediye Başkanı Çerçi, son günlerde gelen şehit haberlerinin Türkiye'yi yasa boğduğunu söyledi. Şırnak'taki helikopter kazasında Manisa'ya da şehit ateşi düştüğünü dile getiren Başkan Çerçi, şehitlere Allah'tan rahmet; ailelerine ve tüm Türkiye'ye başsağlığı diledi.

Başkan Çerçi açıklamasında, "Şırnak'ta 13 tane askerimiz, Diyarbakır'da 3 askerimiz rahmet-i rahmana kavuştular. Allah onlara mağfiret etsin, şehadetlerini makbul eylesin. Bu topraklar için şehit olanlara ne mutlu. Ama bu mücadelemiz devam edecek. Terör örgütleri, bu ülkede emeli olan dış güçler bilmelidirler ki ülkemizde şehadete koşacak milyonlar var. Onun için ülkemizin geleceği adına hepimiz canla başla çalışacağız. Milli birlik ve dayanışma içerisinde ülkemizi yarınlara taşıyacağız. Milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum" diye konuştu.

Programa Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Kazak Sanatçı Arslanbek Sultanbekov, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Çerçi Diyarbakır Yunusemre Şırnak Güncel Haberler

title