Haberler

If Wedding Fashion İzmir'e Doğru

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Yönetim Kurulu Başkanı Atınç Abay, IF Wedding Fashion İzmir'in bir yılda yüzde 25 büyüdüğünü bildirdi.

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Yönetim Kurulu Başkanı Atınç Abay, IF Wedding Fashion İzmir'in bir yılda yüzde 25 büyüdüğünü bildirdi.

Abay, yaptığı yazılı açıklamada, 16 Ocak'ta kapılarını açacak olan fuarın, İzmir ekonomisine büyük katkı sağlayacağını kaydetti.

İzmir'deki otellerin fuarın, gerçekleşeceği tarihte yüzde 100 doluluğa ulaştığına dikkati çeken Abay, "2017'de kullanılan alan 19 bin metrekareydi. 2018'de 23 bin metrekare alan için sözleşmeler yapıldı. Bu aşağı yukarı yüzde 25'lik bir büyümenin göstergesi. Fuarın metrekare bazında büyümesinin yanında nitelikli büyümesi de bizler için önemli. Şu an fuarın tüm katılımcıları çok seçkin firmalar." ifadelerini kullandı.

Bu yıl fuara katılacak ziyaretçilerin sayısının ve ülke çeşitliliğinin artmasını beklediklerini kaydeden Abay, fuara Avrupa Birliği ülkeleri başta olmak üzere, 81 ülkeden ziyaretçi beklediklerini belirtti.

Fuarın takvimi hakkında bilgi veren Abay, şunları kaydetti:

"Açılışta Gelinlik Tasarım Yarışması olacak. Ayın 17'sinde çeşitli performans defilelerinin yanı sıra bir önceki yıl Gelinlik Tasarım Yarışması'nda birinci olan Amor Gariboviç'in defilesi olacak. 18 Ocak'ta da yine çeşitli performans defileleri yapılacak. Bu performans defilelerinde Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Irmak Atuk ve Merve Büyüksaraç gibi Türk mankenlerin yanı sıra, Victoria's Secret Meleği Maryna Linchuk podyumda olacak. 19 Ocak'ta da fuarımızın kapanışı gerçekleştirilecek."

Kaynak: AA / Ekonomi

Avrupa Birliği İzmir Ege Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title