Haberler

İdris Naim Şahin'e SP'den Adaylık Teklifi

Güncelleme:

Saadet Partisi, Eski İçişleri Bakanı AK Partili İdris Naim Şahin'e Ordu'dan Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklifi götürdü.

Eski İçişleri Bakanı AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin'e MHP'den sonra bir teklif de Saadet Partisi'nden geldi.

Saadet Partisi, eski İçişleri Bakanı AK Partili İdris Naim Şahin'e Ordu'dan Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklifi götürdü.

"TOPLUMA MAL OLMUŞ HER İSİMLE İŞBİRLİĞİ YAPMAYA VARIZ"

SP Ordu İl Başkanı Şerif Altındal, Şahin'in teklifi kabul etmesi halinde başlarının üzerinde yeri olduğunu söyledi. SP Teşkilat Başkanı Hasan Bitmez de, "Milletimize hizmet etme noktasında topluma mal olmuş, toplum tarafından kabul görmüş makul her isimle işbirliği yapmaya varız, birçok isme teklif götürüyoruz" dedi.

ŞAHİN'E MHP DE TEKLİF GÖTÜRMÜŞTÜ

MHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt, eski İçişleri Bakanı, AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin'i MHP'ye davet ederek, "İdris Naim Şahin, MHP'ye gelirse başımızın üzerinde yeri var" demişti.

ŞAHİN, YANIT VERDİ

Hürriyet'e konuşan AK Partili İdris Naim Şahin, Saadet Partisi'nin kendisine Ordu'dan Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklifi getirdiğini doğruladı. Şahin, aynı amaçla teklif getiren başka partiler de olduğunu açıkladı ve "Hiçbirini kabul etmedim" dedi.

SP'NİN MALATYA, ŞANLIURFA, KIRIKKALE VE AĞRI ADAYLARI

SP, Malatya'da da AK Partili eski belediye başkanı ve milletvekili Ahmet Münir Erkal'a teklifte bulundu. Şanlıurfa'da eski belediye başkanı Ahmet Bahçıvan'ın SP'den adaylığının ise kesinleştiği bildirildi.

Kırıkkale'de ise geçen seçim AK Parti karşısında yarışı kıl payı kaybeden DP'nin adayı Mahir Yılmaz seçime girecek.

SP'nin Ağrı adayı da, RP dönemi bakanı Zeki Başaran oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

İdris Naim Şahin Ak Parti Ordu Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title