Haberler

İdo'ya "Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi"...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden İstanbul Deniz Otobüsleri A.ş'ye (İdo), Bu Yıl 15'incisi Düzenlenecek Kalite Kongresi'nde "Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi" Verilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş'ye (İDO), bu yıl 15'incisi düzenlenecek Kalite Kongresi'nde ''Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi'' verilecek.

İDO'dan yapılan yazılı açıklamada, KALDER VE TÜSİAD'ın işbirliğiyle 21-22 Kasım'da Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek Kalite Kongresi'nin 22 Kasım'daki ''Mükemmellik Aşamaları Ödül Töreni''nde ''kalite çalışmalarındaki kararlı uygulamalarından dolayı'' İDO'ya ''Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi'' verileceği bildirildi.

''Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi''nin, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı tarafından mükemmel kuruluş olma yolunda başarılı bir biçimde yönetilen işletmelere verildiği de belirtilen açıklamada, belgenin, ''Kalite Büyük Ödülü'' sürecinin en önemli dönemeci olduğu kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title