Haberler

Sevgilisi Paylaştı! "Zayıflamak İçin Ölüm Orucuna Girdim" Diyen İdo'nun Fotoğrafı Olay Oldu

Güncelleme:

Yasemin Şefkatli, sevgilisi İdo ile Instagram'da bir fotoğraf paylaştı. "Zayıflamak için ölüm orucuna girdim" diyen İdo'nun fotoğrafı, hayranları arasında olay oldu.

Yasemin Şefkatli, mutlu bir beraberlik yaşadığı sevgilisi İdo Tatlıses ile instagram'da bir fotoğraf paylaştı. Aşırı zayıflamış olan İdo'nun fotoğrafı, hayranları arasında olay oldu.

İDO'NUN SEVENLERİ "HASTA GİBİ OLMUŞSUN" YORUMUNDA BULUNDU

Takipçileri tarafından ilk göze çarpan şey İdo Tatlıses'in verdiği kilolar oldu. İdo'yu gören sevenleri "Artık daha fazla kilo verme, hasta gibi olmuşsun" yorumunda bulundu.

Sevgilisi Paylaştı! 'Zayıflamak İçin Ölüm Orucuna Girdim' Diyen İdo'nun Fotoğrafı Olay Oldu

15 KİLOYU NASIL VERECEĞİNİ ANLATMIŞTI

İdo, geçtiğimiz aylarda 15 kiloyu nasıl verdiğini şu sözlerle anlatmıştı... "İlk iki haftada sekiz kilonun üstünde verdim. Gerçekten çok yiyorum. İyice abartmıştım, öğünde dört beş tane hamburger yemeye başladım.

Sevgilisi Paylaştı! 'Zayıflamak İçin Ölüm Orucuna Girdim' Diyen İdo'nun Fotoğrafı Olay Oldu

"ZAYIFLAMAK İÇİN ÖLÜM ORUCUNA GİRDİM"

Yaza giriyoruz nasıl sağlıklı kilo verebilirim? Ayda 2 kilo benim işime gelmiyor. Zayıflamak için ölüm orucuna girdim. Aşırı bir diyet yaptım. Zararı olmadı diyemem, muhtemelen olmuştur. Şimdi normal sürecime geri döndüm. Bir İrem Derici olamadım yani." dedi.

Sevgilisi Paylaştı! 'Zayıflamak İçin Ölüm Orucuna Girdim' Diyen İdo'nun Fotoğrafı Olay Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (102)

Messy:

Zayıflamak için ölüm orucu değilde Allah için oruç tutsaydınya. .

30
0
yanıtYanıtla
mesy:

zayıflamak için diyet yaparsın allah için tutulan oruç allah içindir zayıflamak için değildir boş yapmasen ramazan orucunu tutuyosan eğer zayıflamak içinmi tutuyosun

yanıt1
yanıt0
DERİN GÖLGE:

yazık bu gençlere mal gibi gelip aynı şekilede gidiyorlar

27
0
yanıtYanıtla
HAHA:

aç insanların halinden anlamak için değilde medyada yer almak için ölüm orucuna girmiş miş mış mılta mış!!! Palyalçoluktan başka birşey değil. Allah akıl fikir versin evladım. . . .

24
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ah İstanbul Ah Kekoları Adam Ettin Be

21
2
yanıtYanıtla
hayyt:

Sadece İstanbul''u değil

yanıt0
yanıt0
ADANALI ŞEHMUZ:

HELAL BE ŞİMDİ OLDU

yanıt0
yanıt0
RACO:

OOOOO ido efendi eski fakir günlerini çabuk unutmuşsun çıktığın yeri unutma oğlum bir zamanlar 1000 metrekarelik villanda donuyordun ağlıyordun altın gümüş eşyaların içinde şimdiki haline bak çok yemekten şişmanlamışsın ve zayıflıyormuşsun haline şükret şükret eskiden neydin bak şimdi noldun:))))))))

20
1
yanıtYanıtla
Büşra:

Hemen baska yerlere çekmeyin takim elbiseyi yakiştiririm erkeklere temiz duzgun ve zengin bi görüntüsü var kaliteli duruyor :)

6
14
yanıtYanıtla
Su:

Yasemin tatlım İdo senin yanına hiç yakışmıyor. Kendin gibi beyaz ve yakışıklı bir erkekle birlikte olmalıydın. Esmer erkekler sarışın kızların etrafında dört dönüyor. Ben bir esmer erkekle birlikte olmam, çocuklarımın da onun gibi olabilir çünkü :)

8
9
yanıtYanıtla
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title