Haberler

İdilli Çocuklar Akdeniz'i Gördü

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü'nün davet ettiği İdilli çocuklar, ilk kez deniz görmenin heyecanını yaşadı.

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü'nün davet ettiği İdilli çocuklar, ilk kez deniz görmenin heyecanını yaşadı.

İdil Belediyesine kayyum danışmanı olarak atanan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü'nün davet ettiği İdilli çocuklar, ilk kez deniz görmenin heyecanını yaşadı. Şırnak'ın İdil ilçesine yaptığı ziyaret sırasında tanıştığı İdil Müftülüğü Kur'an kursu öğrencileriyle gönül bağı kuran Başkan Tütüncü, en başarılı 40 öğrenciyi Antalya tatiliyle ödüllendirme sözünü yerine getirdi.

Eğitmenleriyle birlikte gelen öğrenciler, ilk olarak Yat Limanı'na götürüldü. Burada uzun süre denizi seyreden çocuklar bu anı cep telefonlarıyla ölümsüzleştirdi. Ardından yat turuna çıkan İdilliler, denizden falezleri izleyerek Düden Şelalesi'ne gitti. Şelalenin bulunduğu Düden Park'a da götürülen çocuklar, Düden Çayı'nın denize dökülüşünü büyük bir merakla izledi.

İlk günün son ziyaretini Antalya Kum Heykel Festivali'ne yapan öğrenciler, kumdan Atatürk büstü önünde toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. "Dünya Harikaları ve Mitoloji" temalı açık hava müzesinde Eyfel Kulesi, Taç Mahal, Aztek Tapınakları, Keops Piramidi, Kolezyum gibi ünlü yapıtları gören ortaokul öğrencileri, bu eserler hakkındaki metinleri okuyarak bilgi aldı. Geziye başlamalarının ilk dakikalarından itibaren gördüklerini telefonlarıyla ailelerine de anlatmaya başlayan çocuklar, hafızalarında uzun yıllar yer bırakacak Antalya tatilinden büyük keyif aldı.

Antalya ziyaretlerinin ikinci günlerine hayvanat bahçesi gezisiyle başlayan çocuklar, ardından Park Orman'a gitti. Burada dağ kızağına binip ortamı gezen öğrenciler, Kepez Macera Ormanı'na götürüldü. Burada da atlara binen misafirler, paint boll oynadı, survivor alanında çeşitli oyunlar oynayarak eğlendi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İdillilerle gönül bağı kurmak için gereken her adımı atacaklarını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Antalya Şırnak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title