Haberler

İdil'de Belediye Binasına Molotoflu Saldırı

Şırnak'ın İdil ilçesinde BDP'nin belediye başkan adayına tepki gösteren bir grup, belediye binasına molotofkokteyli ve havai fişekle saldırdı.

İdil ilçesinde BDP'nin belediye başkan adayına tepki gösteren bir grup, ?belediye binasına molotofkokteyli ve havai fişekle saldırdı.

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Diyarbakır'da dün düzenlenen törende İdil Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Demir'in yerel seçimlerde belediye başkan adayı olduğunu açıklamasının ardından bir grup, karara tepki göstererek, belediye binasına molotofkokteyli, taş ve hava fişekle saldırı düzenledi. Saldırının ardından belediye binasında hasar meydana geldi.

Bu arada BDP İlçe Başkanlığına da üzerinde "Halkın iradesini yok sayamazsınız" yazılı pankart asıldı.

BDP İlçe Başkanlığı yetkilileri, belediye başkanlığı için aday gösterilen Hikmet Demir'in değiştirilmemesi halinde yönetim olarak istifa edip, seçimleri boykot edeceklerini bildirdi.

İdil Belediye Başkan Vekili Selahattin Acar da belediye binasına yönelik saldırı olayıyla ilgili olarak açıklama yapamayacağını ifade etti. - Şırnak

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Muhammed sevgibedran.bedran@hotmail.com:

bu zorbaliktir zihniyete bi bakin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title