Haberler

İddialı Konuşuyor

Marilyn Monroe'nun Tahtına Aday Gösterilen Scarlett, Albüm İçin Stüdyoya Girdi.

MARİLYN MONROE'NUN TAHTINA ADAY GÖSTERİLEN SCARLETT, ALBÜM İÇİN STÜDYOYA GİRDİ.

Marilyn Monroe'nun tahtına aday gösterilen Scarlett, Tom Waits'in parçalarından oluşan bir albüm için stüdyoya girdi. Efsane sarışın Marilyn Monroe'nun tahtına aday gösterilen Scarlett Johansson, şarkıcı oluyor. Johansson, Tom Waits'in parçalarından oluşan bir albüm için stüdyoya girdiğini açıkladı.

Internetteki "etonline" sitesinin haberine göre, Johansson, tıpkı izinden gittiği Marilyn Monroe gibi mikrofonu eline aldı.

New York'ta Louis Vuitton firmasınca hazırlanan "Love" adlı koleksiyonun tanıtımına katılan 23 yaşındaki yıldız, koleksiyondaki parçaları çok beğendiğini ve tam kendisine göre olduğunu söyledi.

Modanın yanı sıra müzikle ilgili hedeflerini de aktaran Johansson, "Tom Waits'in parçalarından oluşan bir albüm için kayıttayım" dedi.

Scarlet Johansson, Güney California'da düzenlenen Coachella Valley Müzik Festivali'nde de sahneye çıkarak bir parça seslendirmişti.

Ünlü şarkıcı Tom Waits, kendine özgü kısık sesi ve deneysel müzik türlerine olan ilgisiyle tanınıyor. Müzik dünyasının sıra dışı kişiliklerinden olan Tom Waits, 2 albümüyle Grammy ödülü almıştı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title