Haberler

    İddia: LG, Delikli Ekrana Sahip Bir Telefon İçin Türkiye'de Patent Başvurusu Yaptı

    LG'nin Türk Patent ve Marka Kurumu'na delikli ekrana sahip olan bir akıllı telefonun patent başvurusunu yaptığı ileri sürüldü. Ancak ilgili kurumun veri tabanında böyle bir başvurunun olmaması kafaları karıştırdı.

    Akıllı telefon sektörü son yıllarda olağan üstü bir rekabetin içerisine girmiş durumda. Neredeyse tüm akıllı telefon ve teknoloji üreticileri, her gün yeni bir patent alıyorlar ve çalışmalarını bu yönde sürdürüyorlar. Bu kez de Güney Koreli teknoloji devlerinden LG'nin ülkemizde bir patent başvurusunda bulunduğu belirtildi. Ortaya çıkan bilgilerle birlikte LG'nin delikli ekranlı bir akıllı telefon modeli üzerinde çalıştığı anlaşılabiliyor. İşte o akıllı telefon;

    Ortaya çıkan belgelere göre LG'nin üzerinde çalıştığı bu akıllı telefon modeli, delikli bir ekrana ve üçlü arka kamera kurulumuna sahip. Ses seviyesinin ayarlanabildiği tuşların hemen altında ise sesli asistanı aktif etmeye yarayan bir tuş bulunuyor. Fiziksel parmak izi okuyucu sensörüne de sahip olan bu akıllı telefon 3.5 mm kulaklık girişine sahip. İşte patente ait olduğu belirtilen o başvuru;

    Bu belgeye göre LG, patent başvurusunu 22 Nisan tarihinde Türk Patent ve Marka Kurumu'na yapmış durumda. Ancak yaptığımız araştırmalar Türk Patent ve Marka Kurumu veri tabanında böyle bir başvurunun olmadığını gösteriyor. Bu durum teknik bir hatadan mı kaynaklı yoksa ortaya çıkan bu belgeler sahte mi henüz bilinmiyor ve konunun nasıl netleşeceği hakkında da herhangi bir bilgi şu an için yok.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Cep Telefonu Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title