Haberler

Ict Sunar Dısney Lıve Konseri

30 Nisan'da Haliç Kongre Merkezi'nde Senfoni Orkestrası Eşliğinde Walt Disney Pictures'dan "Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Lâneti" Konseri

Walt Disney Company Türkiye ve İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT), 30 Nisan 2011 tarihinde, Haliç Kongre Merkezi'nde, Disney'in gişe rekortmeni filmi "Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti"nin gösterimi eşliğinde, muhteşem bir konser verileceğini duyurdu.

Bu özel konserde İbrahim Yazıcı yönetimindeki senfoni orkestrası, Disney'in popüler Korsan filmlerinin birincisine eşlik edecek. Filmde Kaptan Jack Sparrow rolünde Johnny Depp ile demirci Will Turner rolünde Orlando Bloom, kaçırılan Elizabeth Swann'ı (Keira Knightley) Siyah İnci'nin lânetli mürettebatının elinden kurtarmak üzere yola çıkıyorlar.

Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan & Kıbrıs Ülke Müdürü Sinan Ceylan bu muhteşem konserle ilgili yaptığı açıklamada; "Son zamanlardaki organizasyonlarımıza yönelik inanılmaz ilgi sonrasında bir kez daha ICT ile beraber bu Disney Live in Concert deneyimini sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu konser-gösterimle Türkiye'ye kaliteli eğlenceler getirme geleneğimizi sürdürürken, ailelerin, "Karayip Korsanları 4: Gizemli Denizlerde"'nin 19 Mayıs'ta Türkiye'de gösterime girmesi öncesinde, büyük heyecan yaratacak olan bu sihirli performanstan büyüleneceklerini umuyoruz" dedi.

İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) CEO'su Kemal Gürkaynak ise; "Disney'le birlikte başka bir yenilikçi yapımı Türkiye'de sunmak üzere işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Çok sevilen Korsanlar filmine orijinal bir bakış ekleyecek, bu senfoni konseri deneyimini sunuyor olmaktan dolayı çok heyecanlıyız" dedi.

Dünyaca ünlü müzisyenler Klaus Badelt ile Hans Zimmer'in orijinal partisyonlarına dayanan bu muhteşem müzikli gösteri, ilk kez bu yılın başlarında İsviçre ve Almanya'da sahnelendi.

Konserin biletleri Biletix'de satışa sunuluyor.

Korsanlar dizisinin bir sonraki filmi "Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde" Disney Digital 3D™ formatında, 19 Mayıs'ta Türkiye'de gösterime girecek. Hit diziyi çok sevdiren eğlence, serüven ve mizah, Johnny Depp'in bir kez daha Kaptan Jack Sparrow rolünü üstlendiği bu hareketli serüvende tekrar yaşanacak.

Konserle ilgili ayrıntılı bilgi için: www.ict-turkey.com

Gösterim Disney Music Publishing ve Walt Disney Studios Motion Pictures, Non Theatrical © Disney tarafından lisanslıdır.www.disneyturkiye.com.tr

Walt Disney Company Türkiye Hakkında:

Dünyanın önde gelen uluslararası aile aktivitesi ve medya şirketi The Walt Disney Company, beş ayrı segmentte faaliyet gösteriyor: Medya ağları, eğlence parkları, film stüdyoları, tüketim ürünleri ve interaktif medya grubu.

Disney'in Türkiye'deki ilk ofisi ürün lisansları vermek amacıyla 1996'da kuruldu ve Disney'in sinema, ev eğlencesi, televizyon, müzik ve internet olmak üzere pek çok iş alanında faaliyet gösteriyor. Disney'in Türkiye'de en çok gişe yapan filmleri arasında, toplamda 5.5 milyon $ gelir sağlayan "Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu" bulunurken… Disney'in Türkiye'deki en yeni başarıları arasında ise; 2.4 milyon $ gişe hasılatıyla bir numaralı animasyon filmi Oyuncak Hikâyesi 3 bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title