Haberler

İçme Suyu Sıkıntısı Çeken Bayanlar Belediyeye Yürüdü

Van'da Yaklaşık 1 Aydan Beri Susuz Kaldıklarını İddia Eden Bir Grup Bayan Belediyeye Yürüdü.

Van'da yaklaşık 1 aydan beri susuz kaldıklarını iddia eden bir grup bayan belediyeye yürüdü.

Alınan bilgiye göre, Karşıya Mahallesi Sempaş İlköğretim Okulu civarında ikamet eden bir gurup bayan, içme suyu sıkıntısı çektikleri için ellerine aldıkları boş su bidonları ile Van Belediyesi'ne yürüdüler. Belediye binasında Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım'a sorunlarını anlatan bayanlar, mahalle olarak sürekli su sıkıntısı çektiklerini söylediler. Bayanlar, onarım çalışmaları yüzünden şehir merkezinde suların kesileceğinin 3 gün önceden duyurulduğunu, halbuki kendilerin ise yaklaşık 1 aydan beri içme suyu sıkıntısı yaşadıklarını anlattılar. Özellikle de 1 haftadan beridir suların hiç akmadığını söyleyen bayanlar, bu nedenle belediyeye kadar geldiklerini ifade ettiler.

Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım ise, mahalleye sondajla verilen su motorunun yanması sonucu bu sıkıntının meydana geldiğini söyledi. Çalım, şuan arızalı olan motorun tamirde olduğunu, bir iki gün içerisinde tamiri yapılarak mahalleye su verileceğini ifade etti. Bayanlar daha sonra sesiz bir şekilde belediyeden ayrıldılar.

(ŞAK-MET-Y) 18.06.2008 18:22 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title