Haberler

İclal Aydın, Tarsus'ta "Emanetçi"Yi Sahneledi

İclal Aydın, kendi hayatından kesitleri anlattığı tek kişilik oyunu "Emanetçi"yi Tarsus'ta sahneledi.

İclal Aydın, kendi hayatından kesitleri anlattığı tek kişilik oyunu "Emanetçi"yi Tarsus'ta sahneledi.

İclal Aydın, Tarsus Belediyesi'nin 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliğinde 75. Yıl Kültür Merkezi'ndeki tek kişilik oyununda, kendi hayatından kesitleri kimi zaman eğlenceli, kimi zaman hüzünlü bir dille anlattığı oyunu ile büyük alkış topladı.

Sahneye adım atışının 21. yılında çocukluğunu, gençliğini, öğrenciliğini, ailesini, aşklarını, işini duygusal sözlerle anlatan İclal Aydın, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle tüm sevenlere ve sevgilere saygı duyulmasını istedi.

Aydın, "Büyüklerin etrafında yaşadığımız çocuk halimiz şimdi ne kadar eğlenceli anılardan ibaret. Yaralarımız artık kanamıyor, acılarımız eski tadında değil belki, sevinçlerimizden de geriye gönlümüzde hoş bir seda kaldıysa gerçekten, kim olduğumuz hiç fark etmiyor. Yaşadığımız hayatı kendimiz olarak yaşayabiliyorsak ve kabullenebiliyorsak ve bunu böyle yapabildiysek mutlaka birbirimize aşinayızdır" dedi.

Tek kişilik oyunu, Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, Yeşiltepe Belediye Başkanı Fikri Tüten, MHP İlçe Başkanı Hakan Özbelli, Belediye Başkan yardımcıları Kerim Tufan, Dünyamin Sönmez, Behçet Sarı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ve kalabalık bir topluluk izledi.

- MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Tarsus Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title