Haberler

İclal Aydın'dan Tek Kişilik Gösteri

Samsun'da Atakum Belediyesi ve Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nin ortaklaşa düzenledikleri Fasl-ı Şahane Ramazan etkinliklerindeki dünkü konuğu, ekranların sevilen sunucusu, oyuncusu ve yazarı İclal Aydın oldu.

Samsun'da Atakum Belediyesi ve Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nin ortaklaşa düzenledikleri Fasl-ı Şahane Ramazan etkinliklerindeki dünkü konuğu, ekranların sevilen sunucusu, oyuncusu ve yazarı İclal Aydın oldu. İclal Aydın, kendi hayatından kesitleri anlattığı tek kişilik gösterisi 'Emanetçi'yi sahneledi.

Fasl-ı Şahane Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan İclal Aydın, gösteri öncesi Samsun'da yaşanan sel felaketi ile ilgili Samsunlulara geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerinde bulundu. İclal Aydın'ın tek kişilik gösterisinde, kendi hayatından kesitleri kimi zaman eğlenceli, kimi zaman hüzünlü bir dille anlattı. Sahnede çocukluğunu, gençliğini, öğrenciliğini, ailesini, aşklarını, işini duygusal sözlerle anlattı. Gösteri bitiminde "Aslında ben kendi hayatımı anlatmıyorum, ben sizin hikayenizi anlatıyorum" diyen sanatçı uzun süre alkışlandı.

Yazdığı ve seslendirdiği şiirlerle birçok kesim tarafından beğenilen İclal Aydın, babasını çok sevdiğini belirterek, etkinlik sonunda okuduğu 'Babam' şiiriyle Samsunlulara duygu dolu anlar yaşattı.

Gösteri sonunda Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, İclal Aydın'a çiçek verdi. Aydın'ın anlattığı yaşam öyküsünden duygulandıklarını belirten Başkan Burma, sanatın ve sanatçının her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeşilyurt Atakum Samsun Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title