Haberler

İçişleri Eski Başkanı Efkan Ala'dan Bursaspor'a Ziyaret

İÇİŞLERİ eski Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursaspor Kulübü'nü ziyaret etti.

İÇİŞLERİ eski Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa spor Kulübü'nü ziyaret etti. Özlüce Tesisleri'ne gelen Efkan Ala'yı Bursa spor Başkanı Ali Ay ve Bursa spor Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Başkan Ali Ay konuşmasında, Sayın Efkan Ala'nın kulübe büyük yardımları olduğunu söyledi. Efkan Ala ise konuşmasında şunları söyledi:

"Bursa spor spor camiasında önemli marka ve yüz akı birkaç takımımızdan birisi. Başarılarıyla gündeme gelmiş bir kulübümüz ve başkanımız da problemli bir zamanda göreve geldi. Görev aldı, sorumluluk üstlendi. Bize düşen de tüm kardeşlerimiz ile birlikte Bursaspor'a yardımcı olmaktır. Bursaspor kolay elde edilebilecek bir değer değil. Bursalı hemşerilerimiz de Bursaspor'u çok seviyor. Bursa'da önemli tamamlayıcısı olarak görülüyor."

Başkan Ali Ay daha sonra Efkan Ala'ya Bursaspor rozeti ve atkısı ile çeşitli hediyeler sundu. Daha sonra heyet tesislerde öğle yemeğinde görüşmelerine devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özlüce Tesisleri Efkan Ala Bursaspor AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title