Haberler

İçişleri Bakanlığı'ndan Belediyelere Denetim

Güncelleme:

İçişleri Bakanlığından Büyükşehir'e katılım öncesi ilçe ve Belde Belediyelerinin son denetimleri yapılmaya başlandı.

İçişleri Bakanlığından Büyükşehir'e katılım öncesi ilçe ve Belde Belediyelerinin son denetimleri yapılmaya başlandı.

5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 63 üncü maddesi hükmü uyarınca, İçişleri Bakanlığı'nın çalışmalarına değer katmak ve geliştirmek için kaynakların ekonomiklik, etkililik ve verimlilik esaslarına göre yönetilip yönetilmediğini değerlendirmek ve rehberlik yapmak amacıyla yapılan bağımsız, nesnel güvence sağlama ve danışmanlık faaliyetlerini yerine getirmekte olup, bu faaliyetler, idarelerin yönetim ve kontrol yapıları ile mali işlemlerinin risk yönetimi, yönetim ve kontrol süreçlerinin etkinliğini değerlendirmek ve geliştirmek yönünde sistematik, sürekli ve disiplinli bir yaklaşımla ve genel kabul görmüş standartlara uygun olarak sürekli olarak iç denetimler gerçekleştiriliyor.

Denetimler kapsamında Kayseri İlçe ve Belde Belediyelerinin Kayseri Büyükşehir'e katılımı öncesinde İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen Gurup Başkanı Ali Seydi Kara ile birlikte Ayvaz Alkuş, Kemal Liman, Ali Balkan, Hasan Temur, Taner Büyükardıç, Hasan Kılıç, Şükrü Kutluay'dan oluşan 8 kişilik gurup tarafından son denetimler yapılmaya başlandı.

Görevlendirilen Müfettişlerin sorumlu oldukları ilçeler şu şekildi belirlendi: Akkışla İlçe Merkezi ve Kululu,Gömürgen Beldeleri ile Pınarbaşı İlçe Merkezi ve Pazarören, Kaynar Beldeleri; Develi İlçe Merkezi ve Gazi,Sindelhöyük, Şıhlı, Zile Beldeleri Sarıoğlan İlçe Merkezi ve Palas,Çiftlik,Alamettin,Karaözü, Gaziler Beldeleri, Felahiye İlçe Merkezi ve Kayapınar Büyük toraman Beldeleri, Bünyan İlçe Merkezi ve Güllüce, Karakaya,Koyunabdal,Yenisüksün Beldeleri, Bünyan İlçe Merkezi ve Büyüktuzhisar, Elbaşı, Akmescit beldeleri, Yahyalı İlçe Merkezi ve Derebağ Beldesi, Tomarza İlçe Merkezi ve Emiruşağı,Dadaloğlu, beldeleri, Özvatan İlçe Merkezi Küpeli Beldesi, Sarız İlçe Merkezi ve Yeşilkent Beldesi, Yeşilhisar Yeşilhisar İlçe Merkezi, Kocasinan Yemliha, Himmetdede, Düver, Amarat Beldeleri, Melikgazi Ağırnas Beldesi - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title