Haberler

İçişleri Bakanlığı: İddialar Hayal Ürünü

ANKARA İçişleri Bakanlığı, MHP Beypazarı İlçe Başkanı Ahmet Uzunoğlu'nun, Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp'in AKP'ye katılmasıyla ilgili iddialarının tamamen hayal ürünü olduğunu bildirdi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarına, Beypazarı MHP İlçe Başkanı Ahmet Uzunoğlu tarafından, anılan ilçe Belediye Başkanı Cengiz Özalp'in AKP'ye katılışı ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ı hedef alan, "tamamen hayal ürünü ve gerçeği yansıtmayan" açıklamalar yapıldığının anlaşıldığı belirtildi. Açıklamada şunlar kaydedildi:

"İçişleri Bakanı hakkında ileri sürülen bu seviyesiz iddialar tümüyle yalan ve iftiradır. Kaldı ki; dürüst bir belediye başkanı olduğuna inanılan Cengiz Özalp bu tür bir ifadesinin ve beyanatının kesinlikle söz konusu olmadığını bildirmiştir.

Bu çirkin iftirayı atanların gerçekleri dürüstçe itiraf ederek, kamuoyuna gerekli açıklamaları yapmaları beklenmektedir. Aksi takdirde bu seviyesiz iddia ve isnatlarda bulunanlar hakkında tüm yasal yollara başvurulacağından kimsenin şüphesi olmasın." (ANKA)

(HM/ÖZK) - Ankara

Kaynak: ANKA / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title