Haberler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ordu'da Sel Bölgesini İnceledi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ordu'nun Ünye ilçesinde sel bölgesini inceleyerek, "Özellikle uyarımız şu, bu ana arter kullanılmaması gerekir. Çok acil işi olmayanlar dışında kullanılmamalı, böyle bir tedbir alırsak iyi olur. Onun için vatandaşlarımız bulundukları yerde kalabilirse iyi olur. Tek bir geçiş var. Allah göstermesin yine ani bir yağmurda yolda bir birikme olursa büyük sıkıntı ile karşı karşıya kalırız." dedi.

Bakan Soylu, sel felaketi nedeniyle Karadeniz Sahil yolu üzerinde yıkılan köprüde ve sular içinde kalan Ünye Sanayi Bölgesi'nde inceleme yaptı.

Yetkililerden bilgi alan Bakan Soylu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir basın mensubunun kaç köprünün yıkıldığı, can kaybı olup olmadığı yönündeki sorusu üzerine Soylu, "Arkadaşlarımız yolları açmak için büyük çaba sarf ettiler. Menfezler, köprüler...Yedi köprü yıkılmış ama bununla ilgili tüm çalışmaları arkadaşlar yapıyor. Allah'a şükür can kaybı yok. Hasar tespitleri yapılıyor." dedi.

Bölgenin fındık açısından önemli bir bölge olduğuna işaret eden Bakan Soylu, "Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız biraz önce anlattı. Tam hasat zamanı. İstanbul ve diğer illerden Ordu, Giresun, Ünye ve Samsun'a fındık toplamak için gelen vatandaşlarımız var. Ne kadar büyük bir hasar var? Arkadaşlarımız tespit edecekler." diye konuştu.

"Tek bir geçiş var. Yolda bir birikme olursa büyük sıkıntı ile karşı karşıya kalırız"

Bakan Soylu, bölgede yağışların etkisini sürdürmesinin beklendiğine işaret ederek vatandaşlara şu uyarılarda bulundu:

"Özellikle uyarımız şu, bu ana arterin kullanılmaması gerekir. Çok acil işi olmayanlar dışında kullanılmamalı, böyle bir tedbir alırsak iyi olur. Onun için vatandaşlarımız bulundukları yerde kalabilirse iyi olur. Tek bir geçiş var. Allah göstermesin yine ani bir yağmurda yolda bir birikme olursa büyük sıkıntı ile karşı karşıya kalırız. Halen yağış riski var. Arkadaşlarımız sürekli olarak izliyorlar. Biraz daha kuvvetli yağış uyarısı var. Biz tedbirlerimizi alıyoruz, vatandaşlarımızın da tedbirlerini almasını istiyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Soylu Ünye Ordu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title