Haberler

İçişleri Bakanı Soylu, 26 İlde Yapılan 37 Bin 710 Adres Değişikliğinin Kusurlu Bulunduğunu Açıkladı

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Mart Yerel Seçimleri'yle ilgili açıklamasında, "26 doğu ve güneydoğu ilimizde 37 bin 710 adres değişikliği haksız, gerçeğe uygun olmayan şekilde yapılmıştır." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da 2637 bin 710 usulsüz adres değişikli tespit edildiğini açıkladı.

Son Dakika! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 26 İlde 37 Bin 710 Adres Değişikliğinin Kusurlu Bulunduğunu Açıkladıİçişleri Bakanı Süleyman Soylu

SOYLU'DAN SEÇİM GÜVENLİĞİ AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim güvenliğine ilişkin yaptığı açıklamada, "PKK'nın yapabildiği her noktada, eylem ve etkinlik göstermeye çalışabileceğini değerlendirdiğimiz bir seçimdir. Özellikle görevlendirme yaptığımız belediyelerle ciddi kan kaybetti. Burada hem prestij ve de lojistik kaynak anlamında büyük kayıpları oldu. Şimdi onları telafi etmek isteyeceklerdir. Dolayısıyla her türlü terör eylemine karşı hiçbir detay atlanmadan tedbir alıyoruz." dedi.

Soylu sosyal medyadan provokasyon oluşturulmasını da önleyeceklerinin de altını çizerek, "Toplumu manipüle ederek kitlesel hareketlilik hedefleyenlere karşı, seçime özel oluşturacağımız 'Bilişim Suçları ile Mücadele Ekiplerimiz' seçim sürecince görev yapacaklardır." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Soylu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title