Haberler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 15 Temmuz Demokrasi Otogar'nda Trafik Uygulamalarını Denetledi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , Bayrampaşa’daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda gerçekleşen trafik uygulamalarını denetledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda gerçekleşen trafik uygulamalarını denetledi. Yolculuğa çıkan vatandaşların bayramını tebrik eden Bakan Soylu burada yaptığı açıklamada; " 70 bin görevlimiz denetim yapıyor. Bu bayram diğer bayramlardan farklı olarak müfettişlerimiz de yollarda" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'na bu sabah gelerek trafik uygulamalarını denetledi. Bakan Soylu'ya denetimlerde İstanbul Valisi Vasip Şahin,İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da eşlik etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, otogardan hareket etmekte olan otobüslere binerek vatandaşların tek tek bayramını tebrik etti. Vatandaşlara ayrıca alınan tedbirleri anlatan Bakan Soylu, ardından otogar içinde bulunan şirketlerin ofislerini de ziyaret etti .Burada firma yetkililerine tedbirleri anlatan Bakan Soylu, firma yetkililerine, "Sürücülerinizi uyarın, yolcuları kemer takmaları konusunda uyarın. Kurallara uyarsak, bu tehlikelerin her birini ortadan kaldırırız" dedi. Ardından Ramazan Bayramı boyunca alınan tedbirlerle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Allah sağlıkla ağız tadıyla nice bayramlara ulaştırsın. Bayram münasebetiyle yolculuk yapan vatandaşların sağ salim gidecekleri yere temini için bayram süresince trafikte alınan tedbirlerin bazıların yerinde uygulanıp uygulanmadığını nasıl uygulandığını bu tedbirlere uyup uymadığını denetliyoruz. Türkiye trafik kazalarında çok acı kayıplar yaşıyor. Yılda 7200 insanımız kazada kaybediyoruz. Kurallara uyulduğu zaman bu sayılar tedbirlere uyulduğunda asgari düzeyde olacaktır. Hedefimiz sıfır can kaybı. Çok dikkat etmeli herkes. Her birimiz varmak istediğimiz yere sağ salim varmak isteri. Bir taraftan sürat, bir taraftan yorgunluk alınması gereken tedbirlerin alınmasındaki eksiklik üzüntüler yaşamamıza neden oluyor. Neredeyse trafik kaybından canı yanmayan aile yok gibi. Bayramlarda kısa sürelerde çok yoğunluk olduğu için trafik kazaları daha çok oluyor. Günlük trafik kazasın ortalamasını bazı bayramlarda üzerine çıkıyor" dedi. Tedbirleri de anlatan Bakan Soylu; "70 bin görevlimiz, emniyet, jandarma sivil ekiple olmak üzere bu bayram denetimler yapıyoruz. Tüm bayram boyunca kaza kara noktalarında sık ve yoğun denetimlerini daha fazla artırmaktayız. Bu bayram diğerlerinden farklı olarak müfettişlerimiz yollarda denetim yapan ekiplerimiz yanlarında bulunacaklar. Genel eksikliğin ne olduğunu nasıl adım atmamız gerektiğini kontrol ediyorlar. Esas mesele kurallara uymayanlara ceza yazılacak. İlk etapta arkadaşlarımız" dikkat edin eksiklerinizi yerine getirin "diye uyarılarda bulunuyor. Bir kaç bayramdır bu uygulamaların vatandaşlarımız üzerinde ve kazaların azalması üzerinde etkili olduğunu görüyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Bayrampaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title