Haberler

İçişleri Bakanı Soylu Yalova'da

Altınova Belediyesi’nin hizmet binasının açılışına katılmak üzere Yalova’ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, valiliği ziyaret etti.

Altınova Belediyesi'nin hizmet binasının açılışına katılmak üzere Yalova'ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, valiliği ziyaret etti. Bakan Soylu, valilik çıkışında yanına yaklaşan ve hayranı olduğunu söyleyen bir gence imza verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Altınova ilçesinde yaptırılan belediye binasının açılışına katılmak üzere Osmangazi Köprüsü üzerinden Yalova'ya geldi. İlk Yalova Valiliği'ne geçen Bakan Soylu, burada resmi törenle karşılandı. Bir kız tarafından kendisine takdim edilen çiçeği alan Süleyman Soylu, "Merhaba kahraman Türk polisi! Nasılsınız?" diyerek selamladığı merasim kıtasına, "Allah sizleri muhafaza etsin" temennisinde bulundu.

Ardından kendisini karşılamaya gelen il protokolü ile tokalaşan Bakan Soylu, basına kapalı olarak Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ve AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ile makamda bir süre sohbet ederek, ilin durumu hakkında bilgi aldı. Valilik çıkışı, koşarak Soylu'ya yaklaşan bir genç, korumalar tarafından durdurulmak istense de, bakanın talimatı ile yanına geldi. Kendisinin hayranı olduğunu belirten genç, Bakan Soylu'nun imzasını istedi. Soylu, genci kırmayarak imza verdi. Ardından gençle selfie yapan Bakan Soylu Altınova'ya gitti. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Süleyman Soylu Osmangazi Altınova Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title