Haberler
Güncelleme:

İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye'de bugüne kadar yaptığımız en yoğun denetimi gerçekleştireceğiz

İçişleri Bakanı Soylu, yarın tüm Türkiye'de koronavirüs salgınıyla ilgili olarak bugüne kadarki en kapsamlı denetimin gerçekleştirileceğini duyurdu. Soylu denetlenecek yerler arasında pazarlar, marketler, kafeteryalar ve ticari taksilerin de bulunacağını belirtti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (141)

Ahmet:

Bayramın yasak olmayışının bedeli bu. Bizler cahil kafamız ile patlama olacağını ön gördük te siz neden göremediniz aceba. Böyle bir basiretsizlik olamaz. Şimdi ayıkla pirincin taşını.

16
12
yanıtYanıtla
bumerang:

heryeri serbest bırak sonra denetim yapacağız. siz milletle dalga mi geciyorsunuz.

20
8
yanıtYanıtla
Ergin:

İyide niye söylüyorsun :)Biz geleceğiz diye duyurup ne denetimi olacak bu :)

24
3
yanıtYanıtla
Biri:

Burda amaç denetim sonucu ceza yazmak değil. Denetim olacağını söylemek bile insanların kurallara daha fazla uymasına neden olabilir

yanıt3
yanıt1
Murat Gül:

Bakan yapacaz diyorsa hiç merak etmeyin en iyisini yapar. Hakkn verir.

5
22
yanıtYanıtla
fg:

bızde yarın hiç olmadıgı kadar denetımlere hazılıklı olacagız önceden haber verdgnız sagol

25
2
yanıtYanıtla
Hoca:

Bakan yapıyorsa doğru yapıyordur. Allah bakanımızı korusun.

7
15
yanıtYanıtla
süleyman soylu:

desteğiniz için teşekkür ederim hoca efendi benim için anlamı büyük. . . Allah''a emanet. . .

yanıt0
yanıt1
BARIŞŞŞŞŞŞŞŞ:

Askerde nöbette yatiyorduk devriye gelmeden önce nöbetçi telsizde bize bildiriyordu devriye geldi biz 10 daka nizami nöbet tutardık

20
2
yanıtYanıtla
beyaz peynir:

bakan amca peynire zam gelicekmi

10
12
yanıtYanıtla
cem:

sağolun bakanım hemen önlemlerimi alıp sizi bekliyorum sonra bildiğimi yapmaya devam edeceğim

18
3
yanıtYanıtla
HALK:

Denetleme önceden haber verilmez Denetleme dedinmi çat kapı olacak ki kimler ne durumda onu görebilesiniz. Davul zurna çalaraktan denetleme olmaz.

18
2
yanıtYanıtla
RABİA:

LÜTFEN!!! DENETİM YAPACAKSANIZ SÖYLEMEDEN DENETİM YAPIN. . . . GELECEĞİNİZİ BİLİYORLAR HAZIRLANIYORLAR 2 GÜN SONRA YİNE AYNI MODELLERİNE DÖNÜYORLAR. . . .

19
0
yanıtYanıtla
ERSOY:

NEDEN OZAMAN TURIZIM SEBES OLDU KURBAN SAHILLER EKONOMI KOTU OLAN OLSUN RANT ICIN GOZ YUMULDU SIMDIDE CEZAYLA PARA TOPLAMANIN KILIFI HAZIRLANDI DEYILMI KALAN SAGLAR BIZIMDIR KAFASI .

15
3
yanıtYanıtla
PES:

MİLLETİN CANI GİTTİKTEN SONRA DENETİM YAPSAN NE YAPMASAN NE

13
5
yanıtYanıtla
The:

Salı günü denetim yaparsın çarşamba yine herkes aynı olur

16
1
yanıtYanıtla
huseyın:

otobusler ? dolmuşlar ? uçaklar ?

15
1
yanıtYanıtla
Zzzzz ye cevap:

iyi mısın oğlum türkiyenin yaptığı en büyük hatalardan biri zaten denetim yapacağını haber vermek .Herkes şimdi duyup uygulamadığı tedbirleri uyguluyormus gibi gösterecek hiç soylenmemesi gerekiyordu denetim dediğin öyle olur.

16
0
yanıtYanıtla
atarabacı osman:

amaç da o zaten, prova yapmadan nasıl figüran yetiştirecen abi

yanıt1
yanıt0
Zzzzz:

Bende onu diyorum zaten dikatli okursan haber verilip ben geliyorum dedimi herkes tedbir alıyor ertesigün salıver gitsin böyle denetimmi olur denetim demek saklıca yapılan ve yapılan yanlışlıkları cezalandırmak demek haber verdin mi kim takar denetimmi

yanıt0
yanıt0
HAYDAA:

BİRİDE CIKIP DEMIYORKI . . . . KARDESIM TATIL KOYLERINI SERBEST EDEN HUKUMET. . . GIDINDE PLAJLARI DENETLEYIN. . . GARIBANA TARLADA PAZARDA ÇÖKMEYIN

16
0
yanıtYanıtla
nahit:

camiler ve cenaze namazları düğünler tazıyeler

10
5
yanıtYanıtla
barlar sokaklar kahveler plajlar tekneler:

unutma

yanıt8
yanıt0
Kara Murat:

Plajlar, cafeler, diskotekler, gece klüpleri

yanıt6
yanıt0
sen:

ateistsin anladik barlar sokaklar plajlar yaz onlarida

yanıt1
yanıt0
Ufuk:

Trenler vapurlar iskeleler uçaklar tırlar otobüsler metrobusler taksiler alemineon eskilleri bakır eskileri çelik eskileri.

yanıt0
yanıt0
sazan:

ayasofya izdihamına izin verilince insanlar virüsün bittiğini sandı

8
7
yanıtYanıtla
ordamisin hala:

cafeler plajlar dib dibe uzaydami yasiyorsun

yanıt6
yanıt1
manisalı:

vestel fabrikası virüs saçıyor manisada hastahaneler dolmak üzere

13
0
yanıtYanıtla
AdaletsizAdalet:

yarın dikkat edin sonra salarsınız mı yani.

13
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

zaten kurallar var, haber vermeden denetim yapsanıza, kurallara bizler zaten uyuyoruz, uymayanlara da cezai yaptırım yapılacaksa yapın. . .

13
0
yanıtYanıtla
Güneydoğulu:

Sayın Bakanım Allah razı olsun da denetleme habersiz olmalıydı neden söylediniz ki şimdi herkes yalandan maske falan takar temizlik yapar sonra eski haline döner malesef

10
1
yanıtYanıtla
süleyman soylu:

teşekkür ederim bu yorumunuz için fakat banka hesabınızda ödenmemiş vergi kayıtları bulunduğunu gördük. en kısa sürede gereğini yapmanızı arz ederim. iyi günler. . . sağlıcakla kalın. . .

yanıt2
yanıt4
selocan:

sayın bakanım bu işi ceza yazarak ve yasakları artırarak üstesinden gelebiliriz inşallah

2
9
yanıtYanıtla
süleyman soylu:

sizler gibi bilinçli vatandaşlarımızın hizmetinde olmak bizler için gurur verici selocan. yarın ofisime ziyarette bulunursanız daha detaylı bu konu hakkında fikir yürütebiliriz. maske takmayı unutmayınız. iyi günler ve sağlıcakla kalın. . .

yanıt0
yanıt0
CAHİLİSTAN:

caydırıcı cezalar yok hala maskesiz insanlar var basın cezayı bu insanlar güzellikten anlamazlar

10
1
yanıtYanıtla
Gölge:

Doğru bir uygulama umarım devamlılık arzeder

9
1
yanıtYanıtla
haber veriğiniz için sağ ol berhudar ol ağa:

olm haberi duydunuz hadi ortalığa çeki düzen verin bu akilli bakanı mahcup etmiyek

10
0
yanıtYanıtla
habersiz olmalı:

denetim dediğin habersiz olur , bu nasıl bir saçmalıktır . yarın önlem alalım sonra yine bildiğimizi okumaya devam edelim değil mi.

10
0
yanıtYanıtla
Cemal:

altı ay ertelemeli parayı ver, git tatil yap denize gir de ondan sonra niye burada toplandınız diye ceza yaz, bu ne perhiz bu ne lahana.

7
3
yanıtYanıtla
prf:

denetime bak, ben geliyorum hazırlanın

10
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Kim yapacak polis yine

9
1
yanıtYanıtla
süleyman soylu:

gönüllü vatandaşlarımızı geri çevirmeyiz efendim. başvurular için bizimle iletişime geçiniz. iyi günler, sağlıcakla. . .

yanıt4
yanıt4
tahir:

kahvehane işletiyorum ve oyun yasak olduğu için kimse gelip çay içmiyor. . Ama yakınımda olan diğer kahvehaneler ve kumarhaneler oyun oynatıyor gayette alalen oynatıyor hatta kapıya masa atmış okey oynatıyor. denetleme yapılacaksa habersiz yapılır. 6 aydır kahvehanem kapalı ekmeğim kapalı yazık günah bizlerle oynamayın artık. 350 bin kişi ayasofyaya gidiyor ALLAH Banada Nasip Eder gitmeyi inşallah ama yazık yav yazık eğer bu yoruma kötü söz eden OLURSA ALLAH 6 AY İŞSİZ BIRAKSIN. . . !

9
1
yanıtYanıtla
ENİS:

Sevgili Tahir. . Haklısın. . Haklılığını doğruda olsa başkasına suç isnat ederek yapma. Sen yapmıyorsan, yapanı bildir, ceza alsınlar. Bu o esnafların ''ekmekleriyle oynama meselesi'' değil! Gerekirse emniyetin amirlerini ara. ''Onlar yapıyor, ben niye yapmıyorum'' diye kendini suça itme. Maalesef bu süreç doğru, düzgün işlemiyor. Bak bakan demeç veriyor: 6 ağustosta her yer didik, didik kontrol edilecek'' diye. Önceden söylüyor ki yarın herkes cami imamı gibi olsun diye. Böyle düzelmez bu işler.

yanıt0
yanıt0
Mert:

Düğünleri niye kontrol etmiyorlar

8
0
yanıtYanıtla
Mert:

Düğünlerde kontrol edilsin

8
0
yanıtYanıtla
YUSUF DUMAN:

NEDEN HABER VERİYORSUNUZ Kİ. . . . GEÇEN KAFETERYAYA GİTTİM TIKA BASA DOLU. . . . . YARIN BOŞ BULURSUNUZ. . . . DENETİM YAPACAGINIZI NEDEN SÖYLÜYORSUNUZ Kİ

8
0
yanıtYanıtla
ERSOY:

HEMEN 15 GÜN YASAK UYGULANSIN ŞEHİRLERE GİRİŞ ÇIKIŞ SAHİLLER OTELLER DÜYÜNLER KALABALIK ORTAMLAR UÇUŞLAR HEMEN GEÇER OKULLAR AÇILMADAN UYGULANMALI YOKSA DAHA KÖTÜ SONUÇLARA VARACAK ŞAKASI YOK ACİL TEDBİR ŞART .

5
3
yanıtYanıtla
Birisi:

Beyin bedava...

yanıt1
yanıt0
adnan akplan:

DOLMUŞLAR DA DENETLENCEKMİ (MİNİBÜSLER)

8
0
yanıtYanıtla
Sahiller sahiller:

Sahillerde virüs yokmu? Sahiller muafmı. Sahillerin hali perişan , herkes iç içe, tuvalet ve banyoları ortak barakalar dolu ama hiç bir yerde geçmiyor. Neden?

8
0
yanıtYanıtla
Babayaro:

Belkide deniz koronayada iyi geliyor

yanıt1
yanıt2
not:

bizim insanımıza her gün denetleme yapmak gerekir. Yoksa kurallara uymaz.

6
1
yanıtYanıtla
kaan61:

toplu tasıma denetleyın istanbulda Ticari Minibüs yani hatlı olanları . . . . kontrolü saglıyamadınız. toplu tasımada basından beri.

7
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Basta ciddiye almadiginiz Korona''nin simdi ceremesini cekiyorsunuz. Ne yaparsaniz yapin. Bu Millet size güvenmedigi gibi ciddiyede almiyor. Cünkü her attiginiz adim tutarsiz. Önce yöneteci konumundaki kisiler ciddi olacak. Hepiniz herseyde ahkam kesmeye insanlari kücük görüp ben yaparimdan vaz gecmediginiz sürece sizden ve sizin yönetmeye kalktiginiz halktan bi halt olmaz. Korona''nin oldugu anlarda gösteris icin Camii acmaya kalkarsan insana sorarlar 2 ay nicin kapattiniz Camii''leri. Hava basmayin.

6
1
yanıtYanıtla
RACO:

yarın herkes hazırlıklı olacak kimse ceza yemeyecek herkes kurallara uyacak peki gerçek bu mu????biz geliyoruz diyerek ne amaçlanıyor onu anlamadım her gittiğiniz yerde her kurala uyulduğunu göreceksiniz zaten gitmeye bile gerek yok

7
0
yanıtYanıtla
gökhan pesek:

devlet veya hükümet açıklamış bizim anlayışsız insanlarimıza MASKE KUCAKLAŞMA MASKEYİ KOLUNA KIÇINA GERDANINA TAKMA DEMİŞ AMA İNSANIMIZ NE DİMİŞ BANA VİRÜS VIZ GELİR DEMİŞ

7
0
yanıtYanıtla
svm:

devletimze allah zeval vermesin. Hükümetimiz canla başla calışıyor ama vatandaş içler acısı cahillik en üst düzeyde bu da birkez daha tescillendi

4
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bence geç bile kalındı çünki halk yaptırım olmadan kurallara uymaz

7
0
yanıtYanıtla
DENETİM:

DENETİM HABER VEREREK OLMAZ

7
0
yanıtYanıtla
leon buuren:

GERÇEK RAKAMLARI AÇIKLASANIZ İNSANLAR BELKİ KENDİNİ KORUMAYA GEÇECEK FAKAT TURİZM KAYBETMESİN DİYE YAPMADIĞINIZ KALMADI.

4
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ne kadar tedbir alinirsa alinsin ne kadar denetleme yapilirsa yapilsin bu bir gunde olacak is degil devletimiz geregini yapiyor vatandasimiz duyarli davranip tedbirlere uyarsa bu isi çözeriz, laf atmadan aynaya bakmalı

6
1
yanıtYanıtla
Corona 9:

Düğün salonlarını kapatın bi hergun düğün davetiyesiyle gelenler var sonrada düğünde korona kapıp millete bulaştıran xiyarlar

6
0
yanıtYanıtla
Zago:

Haber verdiniz ya minnettar millet size

6
0
yanıtYanıtla
süleyman soylu:

teşekkür ederiz efendim sizlere hizmet boynumuzun borcudur. sağlıcakla kalınız. . .

yanıt0
yanıt0
1 2 3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title