Haberler

İçişleri Bakanı Şahin, Yarın TRT Haber'de

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, yarın saat 18.10'da TRT Haber' de yayınlanacak olan "Gündeme Özel" programına katılacak.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, yarın saat 18.10'da TRT Haber' de yayınlanacak olan "Gündeme Özel" programına katılacak.

Gündeme Özel'in 100. bölümünün konuğu olan İçişleri Bakanı Şahin, programda, " Ordu'nun Ünye ilçesinde nasıl bir çocukluk dönemi geçirdiği, İstanbul'a gelmeye nasıl karar verdiği, Ortaokulda yolu kimlerle kesiştiği, Üniversiteden mezun olduktan sonra niçin kaymakam olmaya karar verdiği, Cizre'de kaymakamlık yaptığı dönemde, Kürt sorununa dair bakış açısının nasıl değiştiği, orada kimlerle karşılaştı, 80 döneminde devlet adına yapılan yanlış uygulamalar ile ilgili neler söylediği, 'Yanlış anlaşılmıyorum,

yanlış anlatılıyorum' sözü ile ne demek istediği, 'Devlet dokunulmaz mı?' sorusuna ne cevap verdiği, Kızı Zeynep'in sorusuna niçin güldüğü, Bakanlık koltuğundaki en zor anlarının hangileri olduğu" gibi sorulara yanıt verecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İdris Naim Şahin Fatma Şahin Ünye Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title