Haberler

İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın Yeni Yıl Mesajı

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Merkez Birimlerine Bağlı Kuruluşlara ve 81 İlin Valiliklerine Yeni Yıl Mesajı Gönderdi.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, merkez birimlerine bağlı kuruluşlara ve 81 ilin valiliklerine yeni yıl mesajı gönderdi.

Bakan Atalay, yeni yıl mesajında milli birlik ve beraberlik ruhuyla, huzur ve güven ortamı içerisinde yeni bir yıla daha girmenin mutluluğunun yaşandığını belirterek şöyle dedi:

"Ülkemizde çok önemli gelişmelerin kaydedildiği; vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi, birçok organize suç örgütlerinin etkisiz hale getirilmesi hususlarında önemli başarıların elde edildiği bir yılı geride bırakıyoruz. Bu arada 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan 22. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin aziz milletimizin engin sağ duyusu ile başta vali ve kaymakamlarımız olmak üzere fedakar güvenlik güçlerimizin gösterdiği gayret ve başarıyla güvenli bir ortamda

gerçekleştirilmiş olmasını da takdirle anıyorum. Ülke yönetiminde hayati derecede önemli görev ve sorumluklar üstlenen bakanlığımız, köklü tecrübe ve gelenekleriyle her zaman olduğu gibi bundan sonra da, huzur ve güvenliğin sağlanmasında, insana hizmet odaklı yönetim anlayışının yerleşmesi ve yaygınlaşmasında, her türlü gayreti göstermeye devam edecektir. Başta mülki idare amirlerimiz ve güvenlik birimlerimiz olmak üzere, hizmet sorumluğunu birlikte paylaştığımız diğer personelimizin aynı azim, irade ve

anlayışla görevlerini yerine getireceklerine yürekten inanıyorum. Bu vesile ile bakanlığımızın merkez ve taşra teşkilatında görev yapan bütün mensuplarının yeni yıllarını kutluyor, 2008 yılının daha verimli, daha huzurlu bir hizmet yılı olmasını temenni ediyorum."

(BC-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title