Haberler

İçişleri Bakanı Ala Erzurum'da (1)

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Biz önce güçlü bir Türkiye'yi, masaya oturduğu zaman uluslararası meselelerde söz sahibi bir Türkiye'yi inşa etmek üzere yola çıkarız" dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Biz önce güçlü bir Türkiye'yi, masaya oturduğu zaman uluslararası meselelerde söz sahibi bir Türkiye'yi inşa etmek üzere yola çıkarız" dedi.

Erzurum'un Tortum ilçesindeki temaslarının ardından Narman'a hareket eden Ala, Demirdağ Dinlenme Tesisleri'nde kalabalık grup tarafından karşılandı. Halkı selamlayan Bakan Ala'ya, burada cağ kebabı ikram edildi.

Daha sonra ilçe merkezine gelen Ala, Cumhuriyet Caddesi'nde, AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen ile kendisini karşılayanları selamlayarak, esnafı ziyaret etti.

Bu sırada, bir grup elinde "Adliye ve şubemizi geri istiyoruz" yazılı pankart açıp, slogan atarak Bakan Ala ile görüşmek istedi. Grubun sorunlarını dinleyen Ala, adliye konusunda gereken çalışmaların yapılacağını ifade etti.

AK Parti ilçe başkanlığı önüne gelen Bakan Ala, seçim otobüsünden halka hitaben yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirdiğini belirterek, vatandaşın desteğinin her zaman güç verdiğini söyledi.

Vatandaş için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade eden Ala, "Çünkü biz dostuz, kardeşiz. Erzurum'a verilen önem ve ehemmiyet ortadadır. Erzurum'un da 11 yıldır böyle bir hükümete verdiği desteği ortadadır. Buradan bir bakanımız atandı. Öyle projeler ortaya koydu ki... Türkiye'deki sağlık sistemi en berbat sistemdi. Dünya Bankası'nın başkanı örnek gösteriyor başka ülkelere. Türkiye'de yapılmış olan hizmetleri, projeleri örnek gösteriyor. Üzerimde büyük bir yük var. Çünkü böyle bir bakan var ve daha çok çalışmam gerekiyor" diye konuştu.

En güzel hizmetleri getirmeye çalışacaklarını vurgulayan Ala, şunları kaydetti:

"Burada hiç tereddüt yok ama bir şey söyleyeyim, bizler bir araya geldiğimizde önce dünya meselelerinden başlarız. Sonra Türkiye meselelerinden geçeriz, onu tartışırız. Sonra da yerel meselelere geliriz. Yani biz 'buradaki meseleyi çözüp, sonra da Türkiye'nin meselesini çözeyim' diyen bir kültürün çocukları değiliz. Biz önce güçlü bir Türkiye'yi, masaya oturduğu zaman uluslararası meselelerde söz sahibi bir Türkiye'yi inşa etmek üzere yola çıkarız."

Ekonomik alanda geçmişte çok kriz geçirildiğini anımsatan Ala, "Şimdi dünya kriz geçiriyor, Allah'a şükür biz durumumuzu gittikçe iyileştiriyoruz. Sizlerin desteğiyle yapıyoruz. O bakımdan desteğiniz önemli" ifadelerini kullandı.

Meclis tecrübesiyle başarısı tescil edilmiş belediye başkan adayının olduğunu anlatan Ala, "Mehmet Sekmen Bey var. İnşallah o da yeni büyükşehir anlayışımızla yeni büyükşehir yasamızla öyle projeler ve performanslar ortaya koyacağız ki başka illere örnek olacak" şeklinde konuştu.

Sekmen de "Oyları AK Parti'de toplamanızı istiyorum. Çünkü hizmeti biz getireceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Ala, Narman Belediye Başkanı İşleyen'i makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Görüntü dökümü:

1- Erzurum'un Tortum ilçesindenden ayrılışı

2-Narman ilçesine geçiş

3- İlçede Adliyelerinin kapatılmasına tepki gösteren vatandaşların yürüyüşü

4-Huhalarla bakanın bulunduğu kalabalığı polis müdühale etti

5- Esnaf ziyareti

6- İçişleri Bakanı Efgan Ala'nın parti otobüsü üzerinde konuşması

7-Detaylar

Kaynak: AA / Güncel

Efkan Ala Türkiye Erzurum Narman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title